Povrchné rozhovory o ničom? Tieto znamenia ich doslova neznášajú

Rozhovory o počasí, domácich maznáčikoch či podobné "povinné" témy, ktorých sa niektorí držia zubami-nechtami, môžu byť pre niektorých ľudí príjemným zabíjaním času, pre iných nočnou morou, ktorej sa chcú stoj čo stoj vyhnúť. Zvlášť sa to týka týchto znamení.

25.08.2023 14:00
nuda, rozhovor, kamarátky, dve ženy, obývačka,... Foto:
Ďalší rozhovor celkom o ničom?
debata

Baran

„Klábosenie“ o ničom je pre priamych Baranov náročnou misiou, najmä ak ide o ľudí, ktorých priveľmi nepoznajú. Baran rád rozoberá „pikošky“ zo života, ale než sa prejde skutočne k veci, je to pre neho útrpná cesta. Ale absolvuje ju so zaťatými zubami, pretože pikantné odhalenia ho naozaj zaujímajú.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Ryby

Ryby uprednostňujú spojenie na vyššej emocionálnej úrovni. Sú vnímavé k náladám a potrebám iných ľudí a chcú sa zapojiť do hlbších rozhovorov. Prázdne rozhovory nie sú pre Ryby, pretože nevypovedajú nič o človeku, ktorý stojí oproti. Toto znamenia zverokruhu si radšej pohovorí o snoch a túžbach, takéto rozhovory nepovažujú za „zabitý“ čas.

rozchod, smutná žena Čítajte viac Niektorých ex nevieme dostať z hlavy ani po rokoch, zvlášť tých, ktorí sú narodení v týchto znameniach

Strelec

Strelec má v sebe veľmi ambicióznu stránku, je skôr vážny než ľahkomyseľný, počas rozhovorov uprednostňuje relevantné veci pred zdvorilostným „klábosením“. Strelci, ktorí v skutočnosti vôbec nie sú hanbliví, sa pod tlakom len ťažko zľahka rozprávajú s cudzími ľuďmi. Preto sa často stáva, že namiesto bežného rozhovoru na krátenie času vznikajú na strane Strelca trápne pauzy, ktorými dáva najavo, že by toto utrpenie rád ukončil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #znamenia zverokruhu

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...