Žiarlivý Škorpión, falošní Blíženci, tu sú najčastejšie mýty o znameniach horoskopu. A pravda? Prezradíme vám ju

Poznáte to určite aj vy... keď sa povie Lev, väčšine z nás napadne, tak to bude asi poriadne temperamentný človek. Pri Blížencoch zase predpokladáme, že sú dvojtvárni a neradno im tak ľahko veriť.

07.08.2023 18:30
kvetinový horoskop Foto:
Aké sú najčastejšie mýty spojené so znameniami horoskopu?
debata

Tieto zakorenené predstavy o povahe jednotlivých znamení horoskopu sa prenášajú doslova z generácie na generáciu a pretrvávajú v našich mysliach celé dekády. Aká je však pravda? Čo je skutočnosť a čo je mýtus?

Podľa portálu PsychicWorld.com, sa s každým znamením spája nejaký mýtus či zaužívané hodnotenie a charakteristika, ktorá vôbec nemusí byť pravdivá. Tak sa pozrite s nami, aké mýty vyvracujú zberatelia dát z portálu PsychicWorld.com.

Baran

Mýtus: Baran sa neustále hnevá.
Pravda: Baran je veselý a hravý, ak sa nahnevá – nepotrvá to príliš dlho.

„Baranovi vládne červená planéta Mars, planéta sexu a vojny. Preto sú všetky emócie Barana veľké. Ich nadšenie je bombastické. Ich radosť nemá obdoby. Podobne ich zúrivosť dokáže hory prenášať," hovorí expert na astrológiu Inbaal. "Našťastie, Baran dokáže udržať také veľké emócie len na krátky čas. Čoskoro ich hnev opadne a oni sa vrátia do svojej hravej podoby.“

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Býk

Mýtus: Býci sú leniví.
Pravda: Býci sú opatrní a vynaložia všetko na to, aby pomohli ostatným.

Ľudia narodení v znamení Býka nie sú fanúšikmi riskovania, radi si oddýchnu a doplnia svoje zdroje, a ak je niečo potrebné, opäť vstanú. „Býk sa rozhodne pre priateľov a blízkych a bude prvý, kto sa dobrovoľne prihlási, ak bude niečo potrebné,“ hovorí expert na astrológiu.

Blíženci

Mýtus: Blíženci majú dve tváre, sú dvojtvárni. Pravda: Blíženci vidia obe strany sporu.

„Blíženec vidí obe strany sporu a môže byť za aj proti mnohým dôležitým problémom. Nevyzerá to skvele, keď súhlasia s jednou stranou a potom súhlasia s presným opakom, ale počúvajú a akceptujú všetky názory,“ vysvetľuje Inbaal.

muž, žena, láska, objatie, vzťah, intimita, dvojica, pár Čítajte viac Priveľmi dobrí pre tento svet! Tu sú znamenia, ktorých dobrotu ostatní často zneužívajú

Rak

Mýtus: Raci sú príliš emocionálni.
Pravda: Raci sú skvelí poslucháči a neinvestujú len do vlastných emócií.

"Znamenie Raka je o rodine. Milujú mať všetkých vo svojej obývačke, od pokrvných príbuzných až po dobrých priateľov, ktorí sú „ako rodina“, pričom poskytnú priestor aj na vyjadrenie vašich vlastných emócií.

Lev

Mýtus: Lev je egoistický.
Pravda: Levy majú v sebe lásku k úspechu, ktorá sa vzťahuje aj na všetkých ostatných.

"Málo známym faktom o Levoch je, že ich láska k úspechu sa týka aj všetkých ostatných. Sú to skvelí agenti, mentori a obhajcovia, pretože keď uvidia niekoho, koho vycvičili, nájsť úspech, ktorý si zaslúži, Lev pocíti pocit zadosťučinenia, ako keby ho dosiahol sám.“

rozchod, smutná žena Čítajte viac Niektorých ex nevieme dostať z hlavy ani po rokoch, zvlášť tých, ktorí sú narodení v týchto znameniach

Panna

Mýtus: Panny sú perfekcionisti
Pravda: Panny nie sú perfekcionisti, sú jednoducho metodické v spôsobe, akým k veciam pristupujú.

„Panna rada najprv myslí a až potom koná. Namiesto toho, aby skočili na každú príležitosť, venujú chvíľu tomu, aby zistili, či táto príležitosť skutočne slúži ich vyššiemu účelu, alebo či je to len rozptýlenie," hovorí odborník na astrológiu Inbaal.

A ako to je s druhou šesticou znamení? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mýtus #znamenie #tvrdenie #horoskop

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...