10 potravín, ktoré vám zlepšia sexuálny život k lepšiemu

Ide o najvzrušujúcejšiu diétu na konci ktorej bude krajší, uspokojivejší aj bohatší a intenzívnejší sexuálny život. Pritom netreba robiť veľké zmeny. Stačí pridať pár potravín, ktoré budú mať nielen efekt v posteli, ale vám aj pochutia.

28.07.2023 06:00
Praktické rady, ako si šťavnaté jahody užiť čo... Foto:
Zázračná nie je dužina, ale drobné semienka.
debata

Vlašské orechy

Sú zdravé pre mozog, ale aj pre pohlavné orgány. O tom sa už hovorí trochu menej, ale je dobré vedieť, že hrsť orechov denne spraví vášmu telu dobre. Možno ste to netušili, ale práve vlašské orechy pozitívne účinkujú na sexuálny život. Podporujú zdravie ciev a to sa odrazí ako na prekrvení intímnej oblasti žien, tak aj na erekcii mužov, bez ktorej jednoducho dobrý sex nie je možný.

Jahody a maliny

Zaujímavé je, že zázračnou tu nie je dužina, ale drobné semienka. Pretože v semenách týchto plodov sa nachádza zinok. Ten je nevyhnutný na podporu sexuálneho života. Zinok riadi hladinu testosterónu zodpovednú za produkciu spermií, ale aj za sexuálny apetít. A áno testosterón majú muži aj ženy a je to hnací motor pre sexuálny apetít. Preto by ste určite mali mať zinok v jedálničku.

Avokádo

Pre sexuálnu túžbu je nevyhnutná kyselina listová a vitamín B6. Avokádo ich obsahuje a tým pumpuje telo energiou. Vitamín B6 má za úlohu stabilizovať hormóny.

Vodný melón

Vodný melón zlepšuje erekciu u mužov a zvyšuje libido u oboch pohlaví. V melóne je obsiahnutý citrulín uvoľňujúci v tele aminokyseliny a arginín. Ten je podporou pre zdravie ciev.

Čokoláda

Horká čokoláda uvoľňuje serotonín a endorfíny. Endorfíny zlepšujú náladu a znižujú stres. Čokoláda teda nezlepší síce priam libido, ale pozitívna nálada veľmi pomôže uvoľneniu, túžbe po sexe aj orgazmu.

sex, pár, vášeň, láska, hádka, problémy Čítajte aj Pozor, nedostatok sexu neškodí len mužom. Zdravotne si v celibáte pohoršia aj ženy

Káva a čaj

Kofeín obsiahnutý v týchto nápojoch je povzbudzujúca látka, ktorá zvýši vašu sexuálnu túžbu. Káva pomáha stimulovať mozog a zvyšuje pocit vzrušenia. Navyše v zelenom čaji sú látky, ktoré vám dajú dlhotrvajúcu energiu a znížia stres. Skvelé na vášnivú noc.

Ananás

Pokiaľ chcete podporiť sexuálnu túžbu, skúste konzumovať ananás. V ananáse sú vitamíny a minerály ovplyvňujúce potenciu. Ananás je veľmi dobré prírodné afrodiziakum.

Med

Med pomáha okrem posilnenia imunity aj s libidom a celkovo povzbudzuje sexuálnu vitalitu. Med pôsobí ako silné prírodné afrodiziakum podporujúce správny krvný obeh. Podporuje tak aj prekrvenie pohlavných orgánov a lepšie a intenzívnejšie orgazmy.

Banány

Banány sú výborným zdrojom vitamínu B. Vitamín B pomáha tlmiť hladinu stresu. V banánoch sa ukrýva vedľa vitamínu B aj tryptofán. Ide o aminokyselinu, ktorú telo potrebuje na produkciu serotonínu. Tryptofán pomáha zlepšovať libido a krvný obeh.

Morské plody

Najznámejším a najčastejším afrodiziakom sú ustrice. Popri nich však môžete do jedálnička zaradiť tuniaka, makrelu, lososa a ďalšie morské či sladkovodné ryby. Zlepší sa vám libido a zvýši sa prekrvenie pohlavných orgánov. Rovnako sú tieto potraviny vhodné na podporu plodnosti. Pomôžu teda, ak chcete mať zo sexu viac, ako len zážitok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #čokoláda #libido #čaj #med #maliny #káva #jahody #sexuálny život #banány #avokádo #vlašské orechy #morské plody #ananás #chuť na sex #vodný melón #sexuálny apetít

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...