Túžite po tvrdšom sexe? Ako to povedať partnerovi

Všetci vieme, že sex nemusí byť len jemný a sladký ako čerstvo stočený med. Ako však docieliť zmenu. Priznať, že chcete niečo iné a hlavne nejako navnadiť partnera, aby chcel to, čo vy. Nie vždy je to ľahké a mnoho žien sa bojí povedať vecí z očí do očí. Možnosti však sú. A oplatí sa to skúsiť.

10.07.2023 00:00
sex, erotika, intimity Foto:
Milovanie je síce pekné, ale trochu neslané nemastné a vy túžite po väčšej živočíšnosti.
debata

Okoreniť si sex je príjemné

Milovanie je síce pekné, ale trochu neslané nemastné a vy túžite po väčšej živočíšnosti. V noci sa vám potom zdá o väznení so zaviazanými rukami alebo znásilnení sexi zlodejom, ktorý dá prednosť psej pozícii, aby ste mu nevidela do tváre. Je normálne o niečom takom snívať? A ako také fantázie previesť v spálni v realitu? Skúsiť to môžete aj so svojim „nežným“ partnerom. Bude to len chcieť trošku postrčiť.

Zvoľte správne slová

Bez ohľadu na to, akým rýchlym alebo naopak pomalým tempom sa partner ako dominant prejavuje, vždy pomôžu správne zvolené slová povzbudenia a uznania. Nikto sa v posteli veľmi nerozbehne, ak má pocit, že je neistý alebo dokonca kritizovaný. Neustále pripomínajte, ako veľmi je sexi, keď k vám pristúpi zozadu, pevnejšie stlačí, obratne si vás prehodí z jednej polohy do druhej a podobne. Kŕmte jeho odhodlanie a bude potom odvážnejšie.

Povedzte mu, že ide iba o experiment

Je v poriadku posúvať hranice v sexe a neustať na mŕtvom bode misionára. Avšak myslite aj na partnerovo individuálne nastavenie. Menej aktívni a nie príliš priebojní milenci sa často zľaknú, pokiaľ prídu k záveru, že budú musieť pri každom milostnom stretnutí ťahať z kufríka bičíky, putá a štipce. Uistite ho, že ide iba o experiment, ktorý chcete sem tam skúsiť. Dávkovaním a striedaním pikantností s romantikou vôbec nič nepokazíte, ba naopak! Obvykle sa pekne chytia aj tí menej smelí.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Znamenia zverokruhu, ktoré vám dajú najdobrodružnejší sex

Hranice si stanovte dopredu

Vaše hranice a limity môžu byť ako psychické, tak fyzické. Vyjasnite si, kde už nejde o vzrušujúce pokyny, ale ponižovanie. Zreteľne stanovte, s akými predmetmi sa hrať chcete a aké majú zostať v dielni alebo kuchynskej linke. A určite si bezpečné slovo. Malo by byť krátke, jasné a výrazné, predovšetkým také, ktoré by ste v sexuálnom kontexte nikdy nepoužili. Po jeho vyslovení hra končí.

Zvoľte sama ten správny postoj

Partnerovi veľmi v hre pomôže a súčasne ho aj inšpiruje, ak začnete hrať prvá. Byť submisívna znamená plniť príkazy a ak to skutočne chcete vyskúšať, používajte frázy ako „rob si so mnou, čo chceš“ či „potrestaj ma“ a vyhýbajte sa polohám, v ktorých máte ako žena nadvládu. K tým patria jazdecké pozície či rôzne tančeky na kolenách. Skôr si kľakajte na všetky štyri, na milenca špúľte zadok a provokujte ho svojou bezmocnosťou a odovzdanosťou. Cieľom je ukázať mu, že sa nebojíte preskúmavať nové veci. A uvidíte, že partnera to náramne chytí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #libido #sexuálny život #dominancia #zviazanie #sexuálna fantázia #erotické predstavy #drsný sex #submisivita

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...