Znamenia zverokruhu, ktoré vám dajú najdobrodružnejší sex

Každé milovanie je s nimi tak trochu dobrodružstvo. Pritom nezáleží na tom, či sa oddáte potešeniu niekde doma, alebo napríklad aj na tak bizarnom mieste, ako je lietadlo. Sú znamenia, ktoré milujú nové miesta, zaujímavé situácie a adrenalín spojenia, ale dobrodružstvo vedia vysúkať aj v rutinnom priestore. A o to sú cennejšie.

18.04.2023 06:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ryby sú znamenie, ktoré je umelecky založené a miluje skúšať nové veci.
debata

Rak

Veľmi citlivé znamenie, ktoré je extrémne vnímavé na okolie. Raci sú veľmi kreatívni a majú tendenciu prežívať veci vysoko intenzívne. Majú sklon k dobrodružstvu a sú veľmi otvorení ak ide o nové skúsenosti. Sú veľmi vášniví a súčasne veľmi romantickí, čo vytvára skvelý predpoklad pre dokonalý sexuálny zážitok. Plus milujú skúšať nové veci v posteli. Raci sú veľmi starostliví a zbožňujú, keď sú obklopení láskou a vášňou.

Lev

Nositelia tohto znamenia sú veľmi sebavedomí a súčasne zvedaví aj zábavní v posteli. Ich silné sebavedomie im umožňuje vychutnať si sexuálne skúsenosti naplno. A bez zábran. Preto sa pokojne oddajú sexu aj tam, kde by mal iný ostych, či zábrany. Sú veľmi odvážni a otvorení. Nové veci ich lákajú vždy. Dokonca radi riskujú, aby si vychutnali všetky druhy sexuálnych zážitkov.

Strelec

Toto znamenie miluje dobrodružstvo. Veľmi radi si ho doprajú v bežnom živote aj v posteli. Je to ten typ mužov, ktorý rád spojí príjemné s dobrodružným. Sú veľmi priateľskí a sú veľmi zvedaví, čo sa týka sexuálnych zážitkov. Ak ide o vášeň v kombinácii s dobrodružstvom, tak im v zverokruhu budete len ťažko hľadať niekoho podobne aktívneho.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Znamenia zverokruhu, ktoré najradšej experimentujú v sexe

Vodnár

Vodnári sú veľmi kreatívni a tvoriví a to si so sebou nosia aj do postele. Majú veľmi silnú intuíciu a sú veľmi šikovný v tom, aby sa vcítili do partnera a vyšli mu intímne v ústrety. Často preto zažije s vodnárom to pravé dobrodružstvo aj žena, ktorá je značne náročnejšia. Vodnári sa totiž výziev nezľaknú.

Ryby

Veľmi citlivé a romantické znamenie, ktoré je veľmi vnímavé na okolie. Ide o znamenie, ktoré je umelecky založené a miluje skúšať nové veci. Ich sexuálny život je extrémne akčný a súčasne dokáže byť aj veľmi romantický, čo sa vonkoncom nevylučuje. Ak nájdu tú správnu polovičku, postarajú sa o to, aby sa spolu nenudili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie lev #vášeň #znamenie strelec #znamenie vodnár #znamenie ryby #vzrušenie #dobrodružstvo #znamenie rak #sexuálna kreativita

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...