Ideálne dvojice podľa horoskopu. Bude im fungovať láska aj sex

Dokonalí ľudia, tak ako dokonalé dvojice neexistujú, ale ak narazíte na správnu polovičku, môžete sa k dokonalosti spoločne priblížiť. Niektoré dvojice jednoducho majú predurčenie, aby spolu ladili a dopĺňali sa dokonca aj v nedokonalostiach. A presne také sú niektoré znamenia.

05.07.2023 00:00
láska, vzťah, pár, šťastie Foto:
Zaľúbení navždy?
debata

Býk a Panna

Ladí im to v romantickej láske. Sú to typy ľudí so zmyslom pre veci na svojom mieste. Títo partneri majú potechu z podobných životných hodnôt, čo je základ. Milujú prírodu, svoj domov a svojich potomkov. Dokážu sa bez problémov dohovoriť na praktických stránkach života, navzájom sa obdivujú. Občas ale môžu naraziť na nesúlad v sexe. Býk chce obvykle viac vášne, ako panna.

Býk a kozorožec

V ich partnerstve sa stretáva zdravý rozum, pragmatickosť, zmysel pre tradície a zmysel pre rodinu. Býk aj Kozorožec sú zemské znamenia, obaja sú materiálne založení, obaja pracovití. Teda Kozorožec o poznanie viac, ale s býkom sa na spoločnom fungovaní dohovoria náramne dobre. Prekvapivo si spolu rozumejú aj v hĺbke svojich citov. No predsa len sú to dve „rohaté“ znamenia. Obe si vedia postaviť hlavu a hlúpo si stáť na svojom názore.

Rak a škorpión

Rozumejú si celkovo, pretože rozumejú „svojim dušiam“. Ich vzájomná empatia je nekonečná. Chápu sa doma, v práci, v mileneckých vzťahoch. Nie je skoro nič, čo by ich mohlo rozdeliť. Ak to zaškrípe, tak len preto, že rak je precitlivelé znamenie a škorpión zase veľmi vášnivé. Avšak v každom vzťahu sa občas musia vyskytnúť nedorozumenia. No títo dvaja sa vedia k láske rýchlo vrátiť.

vlasy, účes, žena, úsmev, mladá žena Čítajte aj Tieto znamenia zverokruhu pôsobia na ostatných ako magnet! Čím to je?

Blíženec a váhy

Títo dvaja si budú vždy rozumieť, možno niekedy do partie priberú aj Vodnára, ale len v prípade, keď sa nebude jednať o milenecký vzťah. Ani jeden z nich nič neberie smrteľne vážne, všetkému sa dokážu zasmiať, sú neustále v pohybe aj pohode. Navzájom sa vytiahnu z každej šlamastiky. Málokedy sa nudia, ich vzťah dostáva nové a nové impulzy, ktoré obaja k životu tak potrebujú.

Vodnár a váhy

Obaja milujú zmenu a zábavu. Ani jeden z nich nemusí spoločenské konvencie. Váhy sú orientované na partnerstvo, ale dokážu tolerovať vodnárovu túžbu po nezávislosti. V láske preferujú priateľský prístup, veľké emócie, žiarlivé prejavy ich odpudzujú. Váhy môže obťažovať vodnárova roztržitosť, alebo jeho večné rebelantstvo, ale pretože aj Váhy sú v kútiku duše tiež „rebelmi bez príčiny“, dopĺňajú sa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #ideálny vzťah #pár #znamenie Váhy #znamenie škorpión #znamenie vodnár #znamenie býk #znamenie rak #znamenie panna #znamenie kozorožec #znamenie blíženci #znamenia zverokruhu #ideálny partner

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...