Tieto znamenia zverokruhu pôsobia na ostatných ako magnet! Čím to je?

Niektorí ľudia sú pre svoje okolie doslova magnetom. Majú v sebe akúsi magickú príťažlivosť, nevysvetliteľnú, podmanivú silu.

27.10.2022 11:54
vlasy, účes, žena, úsmev, mladá žena Foto:
Pôsobí na ostatných ako magnet? Čím to je?
debata

S hravou jednoduchosťou si svojou pozitívnou energiou omotajú okolo prsta každého vo svojom okolí. Zvlášť dobre sa to darí ľuďom narodeným v týchto znameniach.

Škorpión

Jeho pozitívna povaha vplýva na ostatných a tí sa preto snažia byť blízko tohto znamenia zverokruhu. To dáva škorpiónovi značné sebavedomie, podporuje to jeho ego a práve takto čerpá energiu potrebnú pre svoj bezstarostný život. Jeho sebavedomie je naozaj veľké a práve preto k sebe láska tak veľa obdivovateľov.

Emma Stone.
Herečka Winona Ryder na zábere z roku 2017 na...
+7Anne Hathaway.

Vodnár

Vodnár si rád predstavuje svetlú a optimistickú budúcnosť, ktorá pôsobí inšpiratívne pre okolie. Optimizmus je nákazlivý vzhľadom na množstvo hororových scenárov, s ktorými sa človek stretáva počas bežných dní. Toto všetko „plynie“ mimo vodnára, ktorý sa udržiava v značnej vzdialenosti od zlých správ, nenechá sa nimi vyrušovať. Preto nemá núdzu o obdivovateľov, jeho snový optimizmus mu všetci závidia.

Herečka Diana Mórová oslavuje narodeniny 18....
Moderátorka Marianna Ďurianová.
+7Speváčka Katka Koščová (narodená v znamení...

Rak

Rak je so svojou citlivou povahou obzvlášť vyhľadávaný, čo sa nových kontaktov týka. Je veľmi dobrý poslucháč a vie sa vcítiť do svojho partnera či priateľa. A zdá sa, že práve to ľudí k nemu priťahuje. Každý chce stráviť čo najviac času s citlivým znamením zverokruhu. S rakom sa jednoducho cítite bezpečne a prehlbuje sa vaša vzájomná dôvera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...