Znamenia zverokruhu, s ktorými zažijete najzaujímavejší sex

Keby bolo intímne spojenie len o samotnom spojení pohlaví, tak by sme vlastne ani nevnímali rozdiely medzi milencami. Našťastie je sex plná plejáda pohybov, citov, dotykov a vášní. A rovnako tak aj milostných inovácií. No a v tom sa muži líšia aj podľa znamenia.

11.04.2023 09:00
milenec, sex, vzťah Foto:
Vášeň a inovácie idú pri znamení škorpión ruka v ruke.
debata

Vodnár

Znamenie, z ktorým nuda nehrozí. Práve naopak, v prípade, že ste trochu viac konzervatívnou, môžete mať problém s vodnárom. Teda hlavne s jeho predstavami a inováciami. Vodnár sa totiž rád inšpiruje rôznymi sexuálnymi praktikami, ale často si vymýšľa aj vlastné vylepšenia vzrušenia. Často za hranicami všednosti. Ak ste na to pripravená, sex to bude rozhodne zaujímavý. A to nielen prvé razy, ale veľmi často.

Škorpión

Vášeň a inovácie idú pri tomto znamení ruka v ruke. Ak máte k sexu pozitívny vzťah, škorpión je pre vás vhodná voľba. Môžete si povedať, že v živote nejde len o sex, ale pre škorpióna je do veľkej miery hnacím motorom vzťahu aj jeho vlastnej spokojnosti práve uspokojivý sexuálny život. Preto je nielen vášnivý, ale dostatočne kreatívny, aby sex nebol pre neho aj pre polovičku rutinnou záležitosťou.

Rak

Rak je emocionálne znamenie a preto v sexe rád kombinuje práve telesné pôžitky s emocionálnymi zážitkami. Je to presne to znamenie, ktoré vás neustále dokáže prekvapiť, nadchnúť, priniesť nejakú emóciu do postele. Je to znamenie, ktoré nepotrebuje stavať na praktikách, ale na ich prežívaní. A preto je v emocionálnej rovine dosť kreatívny.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Znamenia zverokruhu, ktoré najradšej experimentujú v sexe

Blíženec

Zmena je jeho život. A to platí aj v posteli. Časté zmeny nálad, životného smerovania aj sexuálneho apetítu a zamerania sú pre toto znamenie viac ako charakteristické. Pri blížencovi nemáte istotu, že sa vám všetky jeho zmeny a nápady v posteli budú páčiť. V každom prípade však nikdy nebudete mať s ním sex stále o tom istom.

Váhy

Vyvážený život aj vyvážený sex. Váhy nepatria k znameniu, ktoré by prekypovalo extrémnym sexuálnym apetítom. Na druhej strane sa nerady nudia. Majú radi výzvy a vyváženosť. Nejdú do extrémov, ale rovnako tak potrebujú k životu isté zázemie, ako štandard, aby mohli prinášať inovácie. Váhy sú pokojní milenci, ktorí si udržiavajú štandardnú úroveň uspokojenia partnerky, ale vedia často aj niečím milým prekvapiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne polohy #vášeň #znamenie Váhy #znamenie škorpión #znamenie vodnár #sexuálne fantázie #znamenie rak #znamenie blíženci #erotické predstavy #sexuálne novinky #nuda vo vzťahu

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....