Znamenia zverokruhu, ktoré najradšej experimentujú v sexe

Zažijete s nimi množstvo sexuálnych dobrodružstiev. Vtiahnu vás do víru vášne, ani sa nenazdáte. Prežijete s nimi viac, než zo všetkými milencami iných znamení dokopy, ale má to samozrejme aj temnejšie stránky.

27.02.2023 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Škorpión je presne to znamenie, ktoré má sex v obľube častý, intenzívny a rozhodne nie nudný.
debata

Vodnár

Dobrodruh telom aj dušou. Inovátor, vynálezca, večné dieťa, experimentátor a často aj eskamotér v živote aj v posteli. Vodnár potrebuje neustále výzvy a dobrodružstvá. Bude chcieť v posteli skúšať fetiše, rád vás bude provokovať na netradičných miestach. No súčasne ho veci zvyknú rýchlo omrzieť a potrebuje stimuly nové. Nie je pre každú ženu, aby držala krok s jeho občas aj bizarnejšími predstavami. A vtedy dokáže preskočiť k inej, ktorá jeho aktuálnej potrebe dokáže vyhovieť. Na druhej strane, ak si sadne v sexe a poznávaní s jedinou partnerkou, bude najšťastnejší, no často si to žiada mnoho tolerancie aj otvorenosti.

Škorpión

Ani znamenie, ktorému hviezdy nadelili najväčší sexuálny apetít, nestojí v úzadí experimentov. Škorpión je presne to znamenie, ktoré má sex v obľube častý, intenzívny a rozhodne nie nudný. Je to znamenie, ktorému nevadí ani exhibicionizmus. Práve naopak, vzrušuje ho často nielen samotný akt, ale aj jeho netradičné prevedenie, miesto, alebo situácia v ktorej si vás zmocní. Ak túžite zažívať sex aj na miestach, ktoré sú pre väčšinu ľudí na intimitu tabu, tak so škorpiónom si prídete na svoje.

sex Čítajte aj Znamenia zverokruhu, ktoré milujú dlhý sex. A dlho vydržia

Rak

Znamenie, ktoré je zamerané na vzťahy a s nimi aj na intenzívny a emotívny sex. Hoci pri niektorých znameniach môžete mať sexu neúrekom, no niekedy to bude len akt telesného potešenia, pri rakovi to nikdy nehrozí. Jeho sex je citový, dlhý, vždy zameraný na to, aby vydestiloval čo najviac emocionálnych zážitkov. Rak totiž dobre vie, že najsilnejším sexuálnym orgánom nie je pohlavie, ale mozog. Preto rád experimentuje s vôňami, chuťami, masážami, stimulačnými technikami, hladkaním, tantrou, jednoducho všetkým, čo prehlbuje prežívanie vzrušenia. Ak už ste teraz pocítili príjemné zimomriavky, rak bude pre vás to pravé znamenie.

Blíženci

Pri blížencovi sa nebudete nudiť nikdy. Je to znamenie, ktoré miluje zmenu, niečo nové a často neviete, čo od neho čakať. Áno, v posteli to môže byť rovnako ako v živote občas príjemná zmena, občas nie príliš lákavé prekvapenie. U blíženca nemáte záruku, že v sexe to bude pre vás vždy len zmena k lepšiemu. Občas to môže znamenať aj výrazne prekročiť svoje hranice. No a ak hodíte spiatočku, blížencovi nemusí to dopadnúť dobre. Nájde si ventil svojej túžby inde. Málokedy totiž nechá veci upadnúť do zabudnutia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #experimentovanie #znamenie škorpión #znamenie vodnár #sexuálne fantázie #vzrušenie #znamenie rak #erotické hry #znamenie blíženci

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...