Keď vo vzťahu nastanú malé komplikácie, tieto znamenia utekajú

Niektoré znamenia zverokruhu jednoducho nezvládnu vzťahové komplikácie a okamžite pred nimi berú nohy na plecia. Pritom môže ísť o maličkosti. Ide o tieto znamenia:

03.01.2023 11:00
láska, rozchod Foto:
Radšej volím rozchod!
debata

Panna

Panna nastavuje latku svojho života veľmi vysoko. Ciele tohto znamenia zverokruhu sú takmer nedosiahnuteľné, pretože ich práca, ich vzťah aj ich priateľstvá jednoducho musia byť dokonalé. Žiaľ, nie vždy to ide podľa plánu. Panna však akékoľvek vybočenie odmieta, pred komplikáciami zavrie oči a uteká čo najrýchlejšie. Riešiť vzťahové problémy je často nad jej sily.

bozk, párik, rande, zaľúbenci Čítajte viac Single? Len to nie! Tieto znamenia sa vrhajú zo vzťahu do vzťahu

Škorpión

Škorpión má od vzťahu vysoké očakávania, sníva o nekomplikovanom a zábavnom vzťahu. Áno, je to tiež skvelý partner, ktorý by pre škorpióna urobil čokoľvek. Keď však zistí, že nie všetko ide s takou ľahkosťou a nie stále je vzťah zábavný, škorpión začne cúvať. Konfrontáciu a hádky nezvláda, hneď ich rázne odmietne. Ak si myslíte, že so škorpiónom dokážete žiť v dobrom aj v zlom, budete sklamaná.

Speváčka Martina Schindlerová počas večera aj...
Herečka Pamela Anderson na prehliadke Vivienne...
+7Helena Vondráčková podpisuje svoj nový album...

Rak

Rak je často v otázkach lásky veľmi neistý. Neuvedomuje si, že malá chybička neznamená, že všetko sa musí skončiť. Rak očakáva hladký priebeh vzťahu, bohužiaľ, život sa často vyvíja úplne inak. Toto znamenie zverokruhu sa preto musí naučiť zabojovať v komplikovanejších okamihoch a nezaradiť hneď spiatočku. Ak však nemá dostatočne chápavého partnera, radšej volí útek, než boj o záchranu vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...