Single? Len to nie! Tieto znamenia sa vrhajú zo vzťahu do vzťahu

Sú ľudia, ktorí sa po rozchode okamžite vrhnú do iného vzťahu. Status single si rozhodne neužívajú a chcú sa ho zbaviť čo najrýchlejšie. Dôvody sú rôzne, ale čiastočne súvisia aj s osobnostnými črtami znamenia zverokruhu. Týka sa to týchto znamení!

13.12.2022 13:00
bozk, párik, rande, zaľúbenci Foto:
Opäť v tom lietate?
debata

Rak

Rak cíti po rozchode veľkú túžbu okamžite sa vrátiť do vzťahu. Akéhokoľvek. Pretože partner mu dáva istotu a stabilitu, ktorú tak nutne potrebuje k životu. Ako single sa často cíti osamelý a stratený a preto sa po skončení vzťahu okamžite vrhne do víru randenia. Rak sa túži opäť rýchlo zamilovať a mať niekoho po svojom boku a keďže je takto nastavený, často sa mu to podarí.

Speváčka Martina Schindlerová počas večera aj...
Herečka Pamela Anderson na prehliadke Vivienne...
+7Helena Vondráčková podpisuje svoj nový album...

Ryby

Ryby sú veľmi romantické a pre svojho partnera by urobili čokoľvek. Nájsť lásku na celý život je ich najväčšou túžbou. Pretože šťastne sa cítia len s milujúcou osobou po svojom boku. Aby však po stroskotanom vzťahu nezostali príliš dlho samé, majú ryby tendenciu ubrať zo svojich štandardov, len aby si rýchlo niekoho našli. To však často znamená, že takéto vzťahy dlho nevydržia.

žena, strach, obavy, nedôvera, mladá žena Čítajte viac Zmeny? Len to nie! Ktoré znamenia zverokruhu ich naozaj k šťastiu nepotrebujú?

Váhy

Váhy nedokážu žiť mimo vzťahu, je pre nich priam bytostne dôležitý. Potrebujú človeka po svojom boku, s ktorým všetko vo svojom živote zdieľajú. Preto váhy obzvlášť rýchlo nadväzujú nové vzťahy, často hľadajú aj medzi svojimi priateľmi, s ktorými sa poznajú roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #znamenia zverokruhu

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...