Občas sa nedarí, ale... Tieto tri signály hovoria jasne - so svojím nešťastím niečo robte

Občas sa človeku nedarí a je to celkom prirodzené, z času na čas ovládne tento pocit každého.

03.11.2022 14:00
žena, názor, hnev, smútok, dievča Foto:
Ste so sebou celkom nespokojná?
debata

Ak sa vás však tento pocit drží, je dobré, aby ste zistili, ako sa presne cítite. Pretože, aj keď si to často nechceme priznať, v živote je pár jasných indícií, ktoré hovoria – nie som šťastná. Ktoré to sú?

Nemáte pred sebou žiaden jasný cieľ

O pár týždňov sa rok 2022 skončí. Máte už v hlave niekoľko plánov na ďalší rok? Ak nie a vlastne vám na novom roku ani nezáleží, mal by to byť pre vás podnet na zamyslenie. Šťastní ľudia majú plány, tešia sa na to, čo ich čaká – bez ohľadu na to, koľko majú rokov. Na druhej strane sú tí, ktorí už nemajú plány a život ich „otravuje“, vytvárajú v sebe nastavenie, že ich už nič pekné nepostretne.

bozk, láska, dvojica, romantika, rande Čítajte viac Presťahovať sa na opačný koniec sveta? Tri znamenia, ktoré by pre partnera urobili aj nemožné

Pekné veci prehliadate

Slnkom zaliate ráno, stretnutie s priateľmi, prechádzka… Čokoľvek, čo vás kedysi tešilo, vás už neteší. Maličkosti, ktoré nám spríjemňujú každodenný život, zaryto prehliadate. Vaša hlava je zameraná výsostne na negatívne veci, ubíja vás všetko, čo sa deje, pretože „to zlé“ vnímate zvlášť citlivo na rozdiel od pekných vecí, ktoré sa vám určite stále dejú.

Samú seba vnímate ako škaredú a smutnú

Pri pohľade do zrkadla vidíte podľa vás nepeknú tvár či telo. Nemáte žiadne sebavedomie, z vášho pohľadu na vás nie je nič pekné, čo by stálo za to. Ale uvedomte si – ak samú seba vnímate práve cez takéto okuliare, dávate aj okoliu presne tento odkaz – som škaredá, nešťastná, za nič nestojím. Skúste s tým prestať, nájdite aspoň čosi, čo máte na sebe rada a práve na tom začnite opäť stavať svoje sebavedomie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #žena #sebavedomie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...