Presťahovať sa na opačný koniec sveta? Tri znamenia, ktoré by pre partnera urobili aj nemožné

Akonáhle ste naozaj zamilovaná, chcete, aby bol váš partner šťastný. Každodennými maličkosťami chcete rozžiariť tvár partnera, teší vás, keď je spokojný.

14.10.2022 11:30
bozk, láska, dvojica, romantika, rande Foto:
Romantika každý deň!
debata

Ale niektoré znamenia idú ešte ďalej a v mene lásky a šťastia sú ochotné urobiť naozaj čokoľvek. Nie vždy je to však správna cesta…

Baran

Presťahovať sa za láskou do cudzej krajiny a naučiť sa nový jazyk? Pre barana žiaden problém. Tvrdohlavé znamenie zverokruhu sa zaobíde bez čohokoľvek, ak ide o skutočnú lásku. Spáli za sebou všetky mosty s minulosťou, len keď dúfa, že práve to urobí partnera šťastným. Ak je baran vo vzťahu a je spokojný, partner je najdôležitejšou osobou v jeho živote. Zároveň baran začne zanedbávať priateľov aj rodinu, všetko v mene lásky.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Lev

Lev je obzvlášť bojovné znamenie zverokruhu. Vidno to najmä na jeho vzťahoch. Práve v čase šialenej zamilovanosti dokáže dať svoje potreby do úzadia. Minimálne na začiatku vzťahu je partner a jeho spokojnosť tým najdôležitejším. Svojho partnera zavalí veľkolepými gestami a prejavmi lásky. Čo sa týka plánovania voľného času, rád sa nechá ovplyvniť svojím drahým.

Tanečnica Ivana Surovcová bola...
Herečka Anna Kadeřávková na českej premiére...
+7Speváčka Madonna na zábere z roku 2011 s...

Váhy

Váhy sú romantické znamenie. Najmä keď sú zamilované, často sa strácajú v snoch a fantáziách v hollywoodskom štýle. Preto v ich vzťahu jeden romantický deň strieda druhý. Váhy skutočne chcú, aby sa ich partner cítil zbožňovaný a milovaný. Toto znamenie zverokruhu vynakladá mimoriadne úsilie, aby si romantiku vo vzťahu udržalo na dlhú dobu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #znamenia zverokruhu

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...