Nedarí sa mu uspokojiť vás? Skúste mu poradiť tieto super triky

Mnoho žien má problém so sexuálnym uspokojením a dosahovaním orgazmu aj preto, že nevedia usmerniť partnera tým správnym smerom. Výsledok je potom taký, že len tápa, skúma a často nemá ani poňatia, čo by mohlo jeho partnerke priniesť slastné kŕče. Môžete ale skúsiť pár vylepšení.

30.08.2022 09:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Spoločná masturbácia je skvelá erotická a vzrušujúca záležitosť.
debata

Vezmite ho za ruku

Jednoducho sa pustite do akcie. Partnera chyťte za ruku, pokojne aj za penis. Nasmerujte ho tak, ako to chcete vy. Prečo tento spôsob funguje? Pretože prejdete rovno od slov k činom. Už nebudete musieť partnerovi hovoriť, čo má robiť. Jednoducho mu to ukážete. Navyše to omnoho lepšie funguje, pretože to nebude brať ako výčitku ani poúčanie, ale jednoducho ho zoberiete a dáte mu praktickú lekciu.

Ukážte mu dráždenie

Samej seba. Spoločná masturbácia je skvelá erotická a vzrušujúca záležitosť. Navyše nemusí byť len samoúčelná, aby viedla k orgazmu. Práve naopak. Dokážete prostredníctvom nej partnerovi ukázať, čo vám robí dobre a ako prežívate skutočnú slasť. Či už prejavmi tela, alebo hlasivkami. Z tejto ukážky správny muž pochopí, ako k vám má pristupovať a ako zniete, keď vám je naozaj dobre.

láska, muž a žena, rande, zaľúbiť sa, vzťah, radosť Čítajte aj Keď miláčik nestačí. Ako poláskať partnera aj slovne?

Obohaťte si sex o technológie

Nepohŕdajte výdobytkami techniky v posteli. Naopak. Aj malý erekčný krúžok, vibrátor, alebo análny kolíček vedia spraviť z milovania úplne iný zážitok. Zároveň platí, že čím viac intímnych partií dráždite, tým lepšie vám bude. Ak to partnerovi jednoducho nejde, tak si povolajte aj pomocníkov. A nemusia to byť hneď živí milenci, stačia aj erotické hračky.

Vyskúšajte, čo robí dobre iným

Pozrite si spoločne erotický film. Nalistujte si nejakú príručku sexu. Jednoducho sa inšpirujte tým, čo robia iní. Vidieť ďalšie páry v akcii nie je zlé. Hlavne ak vyskúšate pár nových postupov, ktoré ste doteraz nepoznali. Niekedy aj obyčajná zmena rutiny prinesie omnoho viac príjemných pocitov a vzrušenia.

Doprajte si viac lubrikácie

Znie to možno príliš jednoducho, ale v praxi často fungujú práve tie najjednoduchšie riešenia, ktoré mnohým ani nenapadli, pretože ich považujú za príliš triviálne. V praxi sa však ale ukazuje, že mnoho žien nedosiahne orgazmus práve preto, že na vine je málo vlhkosti v ich vagíne. Sex sa stáva menej žiadaný a neuspokojivý. Skúste preto pár kvapiek lubrikantu a všetko sa môže razom zmeniť. K lepšiemu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #masturbácia #uspokojenie #vaginálny orgazmus #sex a študenti #párová masturbácia

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...