Super tipy na erotickejšiu dovolenku podľa expertov. Skúste ich aj vy

Plánujete letnú dovolenku? Nezáleží na tom, či milujete hory alebo more. Či sa vydáte do luxusného hotela, alebo strávite dni v karavane záleží však na tom, ako veľmi vášnivé budú vaše večery, dni aj noci. Ak si chcete osviežiť výlet aj o romantiku, je najvyšší čas myslieť nielen na platnosť pasov, ale aj na tipy, ktoré vám pomôžu zažiť dovolenku omnoho viac zamilovane.

08.07.2022 15:00
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Zažijete príjemné intímne zážitky, láskanie, pokojne aj milovanie vo vode, ktorá vás osvieži aj spojí.
debata (1)

Stavte na uvoľnenosť

Cestovanie so sebou prináša aj istú dávku stresu. Hoci príjemného, tak je to stále stres. Preto si doprajte relaxačné večery. Sexuologička Jess O’Reilly tvrdí, že práve relax je na dovolenke veľmi dôležitý. Občas rezignujte aj na ponuku výletov, možností a naháňanie sa. Aj tak si všetko nestihnete pozrieť, preto venujte dostatok času relaxu vo dvojici. Masáž, škrabkanie, nejaké príjemné posedenie. Nič vám neujde, ale nájdete seba a aj k erotike vás to bude viac ťahať.

Skúste vodu

Doma nie je veľmi praktické a hlavne vôbec nie lacné, aby ste skúšali milovanie v sprche. No na dovolenke si môžete dovoliť aj niečo viac. Nechajte si pustenú sprchu a oddajte sa v nej láskaniu. Nielenže sa nebudete potiť v rozpálenej izbe. Zažijete príjemné intímne zážitky, láskanie, pokojne aj milovanie vo vode, ktorá vás osvieži aj spojí. Sexuologička Emily Jamea odporúča minimálne pár ráz počas dovolenky skúsiť takéto láskanie pod sprchou. Budete na dovolenku následne pamätať omnoho intenzívnejšie a krajšie.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Super tipy na osvieženie predohry. Budete z nich nadšení

Nové miesta

Slnko a uvoľnená atmosféra zvádzajú k tomu, aby ste sa milovaniu oddali pokiaľ možno čo najčastejšie. Preto Jess O’Reilly radí chodiť po dovolenkovej destinácii s otvorenými očami. A niekedy stačí iba zdvihnúť sukničku a skúsiť niečo dobrodružné. Čo by ste si možno doma nedovolili. Ale tu ste predsa na dovolenke, kde vás navyše nikto nepozná.

Nové polohy

Nové zážitky, miesta aj polohy. Navyše v horúcom počasí ani misionár nie je tak skvelý ako v zime. Preto skúste polohy v stojí, nové variácie odzadu, skúste si sadnúť na stoličku, alebo sa spojiť oproti sebe. Stačí zájsť na internet a inšpirovať sa novinkami. Podobne, ako keď hľadáte v cestovateľskom itinerári nové miesta na objavovanie.

Pozor na chorobu medových týždňov

Oddávať sa láskaniu a milostným aktivitám je krásne, no na druhej strane je nutné si dať pozor aj na zdravie. A to aj v prípade, že celé chvíle oddychu strávite len s jedným partnerom. Nie nadarmo sa zápalu močového mechúra hovorí aj choroba medových týždňov. Jess O’Reilly preto radí po každom intímnom styku ísť na toaletu. Pretože predsa len, baktérie využijú, že majú možnosť dostať sa do vášho mechúra. Močenie po styku toto riziko eliminuje.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #uvoľnenie #letná dovolenka #nové miesto #sex v sprche #sexuálna poloha #spoločná sprcha

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...