Super tipy na osvieženie predohry. Budete z nich nadšení

Predohra nemusí ostať len vo fáze hladkania, túlenia a jemných bozkov. Dá sa osviežiť mnohými inými spôsobmi, ktoré si obaja partneri zamilujú a úvod k sexu ich bude baviť minimálne rovnako, ak nie viac, ako samotné milovanie.

03.07.2022 12:10
sex, vzťah, intimity Foto:
Slová nehy a lásky vyvažujte aj vášnivejším slovníkom.
debata

Masáž erotogénnych zón

Obvykle erotogénnym zónam partnera nevenujeme príliš veľa pozornosti. A ak áno, často ide len o bozk a pohladenie. Skúste to však masážou. Napríklad masáž vnútorných stehien, jemná masáž ramien, alebo aj drsnejšia a dynamickejšia masáž zadočku. To všetko sú tipy, ktoré predohru zmenia na iskrivú. Napríklad zadok je skvelá erotogénna zóna u mužov aj žien. Venujte mu pozornosť aspoň pár minút počas masáže a uvidíte, ako to vás oboch rozpáli. Predohra bude mať úplne iné grády.

Hryzenie

Hladkanie je len jedna z foriem stimulácie počas predohry. Ale to neznamená, že musí byť aj jediná. Použitie zubov môže mať stimulačný efekt na sexuálne vzrušenie. Napríklad len tým, že jemné ostrie skloviny na pokožke vzbudzuje úplne iný pocit, ako dotyk pokožky prstov. Vyskúšajte sa zubami dostať na telo, na ušný lalôčik, krk, bruško aj zadok. Prejdite nimi celé partnerov telo a občas môžete skúsiť aj jemný stisk. Napríklad na bradavky. Zistíte, že aj nenápadný tlak môže vyvolať nápadne veľa vzrušenia.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Správne zvolené slová

Slová nehy a lásky vyvažujte aj vášnivejším slovníkom. Do predohry patria nielen pikantné slovíčka, ako to učí každá príručka BDSM a drsnejšieho sexu. Pokojne môžete v rámci dotykov a vyzliekania využiť aj slová, ktorými opíšete svoje túžby. Predstavy o tom, čo chcete partnerovi spraviť, alebo mu detailne opíšte aj vaše túžby. Môžete si vyskúšať také slovné „porno“ v náručí. Uvidíte, tie grády predohry.

sex, dotyk, muž, zvádzanie, gigolo Čítajte aj Znamenia, s ktorými zažijete najdobrodružnejší sex. A nielen raz

Zapojte nechty

Pekné nechty ženy potešia hlavne mužov. Preto ak chcete svoju polovičku rozvášniť, stačí okrem brušiek prstov použiť aj nechty. Jemné škrabkanie až po červené pásiky na chrbte sú korením predohry. To, aký tlak zvolíte je už na samostatnom partnerovi. No skúsenosti vám ukážu, že muži majú často radi, ak aj jemná žena v sebe prebudí kvapku „násilia“.

Pohrajte sa so svetlom

K dobrej predohre patrí nielen dobrý partner, ale aj dobré kulisy. Jednými z najlepších, ktoré sa pritom dajú pripraviť prakticky na počkanie, sú hry so svetlom. Vyskúšajte predohru so zaviazanými očami. Absencia svetla aktivuje úplne iné zmyslové potešenie. Rovnako tak môžete vypnúť žiarovky a nahradiť ich teplým svetlom sviečok. Že to je klišé? Práve naopak. Na sviečky si nájde čas čoraz menej ľudí a preto sa aj čoraz viac z nich sťažuje, že predohra ich neuspokojuje. Skúste hry so svetlom a na počkanie zmeníte atmosféru láskania. Bude vás viac baviť aj vzrušovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #erotika #predohra #slovná predohra #hryzenie #sviečky #nechty #erotická masáž #erotogénne zóny

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...