Znamenia, s ktorými zažijete najdobrodružnejší sex. A nielen raz

Zmena sexuálneho partnera je vždy dobrodružstvo. No sú milenci a hlavne znamenia zverokruhu, s ktorými je sex dobrodružstvo zakaždým, keď si spolu ľahnete do postele. Avšak pozor, nie vždy to bude dobrodružstvo len v posteli. Vlastne v nej budete relatívne málo.

12.05.2022 15:00
sex, dotyk, muž, zvádzanie, gigolo Foto:
Strelec je to presne ten milenec, ktorý vás vtiahne na toaletu v preplnenej reštaurácii a pomiluje vás.
debata (1)

Lev

Znamenie, ktoré miluje vášeň, dobrodružstvo aj obdiv. Preto sa vždy posnaží, aby ste odchádzali zo spálne s úsmevom na tvári. Lev rád prekvapuje a je stredobodom záujmu, preto sa môžete tešiť, že pre vás pripraví rôznorodé scenáre aj situácie, ktoré sa akoby náhodou zvrhnú v divoký sex. On totiž zbožňuje, ak sa budete baviť a bude vás baviť rád. V živote a samozrejme aj v sexe.

Škorpión

Znamenie plné vášne. Ktorá nikdy nezhasne. Škorpión nepristúpi na milostný stereotyp. Je to partner, ktorý ak nič iné, zmení aspoň polohu, aby to bolo pre vás zaujímavé. Škorpión miluje erotické hry, zvádzanie, laškovanie a divoký sex. Nuda s ním nehrozí, naopak, je to muž, ktorý má prakticky vždy chuť postarať sa vám o vyvrcholenie.

zadok, žena Čítajte aj Zadoček pri sexe. Prináša neuveriteľné benefity, pre ktoré sa ho oplatí zapojiť

Váhy

Má veľmi dobre vyvážený systém dávania a brania. To je v sexe alfa a omega. Váhy milujú erotické zážitky, ale nenazerajú na ne len zo svojho uhla pohľadu. Vždy sa snažia v plnej miere uspokojiť aj potreby partnerky. Preto patria skutočne k najžiadanejším milencom zverokruhu. Nie je mnoho takých znamení, ktoré tak dbajú na uspokojenie svojej polovičky. Pritom im nezáleží na tom, aký spôsob preferujú, radi im sprostredkujú akúkoľvek rozkoš.

Speváčka Dara Rolins.
Moderátorka Kveta Horváthová.
+7Herečka Gabriela Škrabáková-Kreutz.

Strelec

Znamenie strelca je naplno dobrodružné znamenie. To sa premieta nielen do jeho práce, záľub v cestovaní, ale aj v milovaní. Navyše je nadšený, ak sa jeho vášne spájajú. Takže je to presne ten milenec, ktorý vás vtiahne na toaletu v preplnenej reštaurácii a pomiluje vás. Prípadne v lietadle, vonku, na vyhliadkovej veži. Strelec je skvelý milenec technicky aj inováciami. No pozor. Musí stretnúť partnerku, ktorá mu je naklonená. S puritánkou sa radšej rozíde.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #lev #muž v znamení Váhy #škorpión #sex v spoločnosti #sex na pláži #strelec #dobrodružstvo #sexuálna inšpirácia #sexuálna fantázia

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...