Vylepšite mužovi intímny zážitok. Skvelé triky, za ktoré vám bude vďačný už dnes večer

Pri milovaní je rozkoš partnera jeden z aspektov, o ktorý sa primárne snažíme. Čím viac rozkoše, tým viac radosti a lepšie sexuálne zážitky. Ak chcete pár tipov, ako môže partnerka potešiť muža viac už dnes večer, čítajte ďalej. Výsledkom bude krajší, silnejší a intenzívnejší orgazmus na jeho strane.

06.05.2022 13:22
sex, vzťah, intimity Foto:
Každý muž má isté sexuálne preferencie, ktoré si rád vychutná pri sexe.
debata (1)

Pomalšie znamená intenzívnejšie

Možno aj vy s prichádzajúcim partnerovým vyvrcholením máte tendenciu zrýchľovať. Urobte presný opak. V sexe platí, že čím netradičnejší postup, tým lepšie výsledky. Skúste partnera doviesť k vyvrcholeniu práve pomalými pohybmi, pomalým trením, či saním. Platí totiž nepriama úmernosť. Čím pomalšie, tým bude vyvrcholenie intenzívnejšie.

Štipnite ho do…

Tu je možné si miesto dokonca vybrať. Respektíve vyskúšať ich viacero. Napríklad jemné štipnutie do bradaviek mnohých mužov dokáže nabudiť k skutočne masívnej ejakulácii. Alebo jemný štípanec do mieška tiež zintenzívni ich orgazmus. Tajomstvo je v malej štipke bolesti pri rozkoši. A je to ako čili v jedle, či soľ v sladkom koláči. Stačí štipka, ale zrazu má všetko úplne iné grády.

sex, sprcha, sex v sprche Čítajte aj Prejavy nehy, ktoré muž najviac ocení v posteli

Použite prsty

Správna milenka pri sexe nepoužíva len prsia, zadok, vagínu, ale aj prsty. A vôbec sa za to nehanbí. Práva naopak. Správne nasmerovaný prstoklad nie je fejk sexu, ale jeho pozdvihnutie na novú úroveň. Napríklad pri orálnom sexe vedia ruky mužovi sprístupniť úplne iný rozmer rozkoše. Samozrejme nenahrádzate ústa dlaňou, ale popri práci jazykom mu môžete prispieť k väčšej miere potešenia masážou miešku, ale rovnako aj vonkajšej prostaty, teda miesta medzi penisom a zadkom. Bude pri vyvrcholení nadšený.

Splňte mu erotický sen

Každý muž má isté sexuálne preferencie, ktoré si rád vychutná pri sexe. Na to je potrebné tak trochu pátrať v jeho mysli a snoch. No stačí pár večerov v intímnej atmosfére, prípadne spoločný výber erotického filmu a partner rád prezradí, čo ho na žene okrem nahoty vzrušuje. A verte či nie, vizuálny podnet s fetišom každému mužovi zvýši potešenie pri vyvrcholení. Pritom môže ísť o také drobnosti ako je vlasy v cope, samodržky, okuliare, alebo príchuť submisivity, či dominancie. To všetko dodá sexu sexu príchuť vyššej atraktivity.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #erotické sny #erotická masáž #sexuálna fantázia #sexuálna kreativita

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...