Prejavy nehy, ktoré muž najviac ocení v posteli

O tvrdších praktikách v posteli čvirikajú už aj vrabce na streche. Obľuba BDSM žánru stúpa, no pre mnohých mužov ostáva favoritkou stále jemná, zvodná a nežná žena. Preto je dobré oprášiť aj postupy, ktoré každého muža presvedčia, že viete byť aj nežnou ženou z jeho snov.

27.04.2022 17:21
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Spoločná sprcha vám spraví dobre aj vtedy, ak chcete napríklad tráviť spolu viac času, preukazovať si viac nehy, či náklonnosti.
debata

Hra s látkami

Muži milujú zmyselnú hru prostredníctvom dotykov. Je pre nich veľmi príjemným spestrením erotiky aj erotickej hry, ak im dáte možnosť dotýkať sa vás v jemnom erotickom negližé. V silonkách, hodvábe, či saténe. Môžete aj sama použiť rôzne kožušinky a pierka v rámci erotickej masáže. Muži to považujú za unikátnu možnosť na zlepšenie rozkoše.

Nežné slová

Šepkajte mu ich jemne, potichu. Pokojne aj niečo nemravnejšie, sladké, slová lásky. Ak chcete muža potešiť extrémne, zdvihnite mu ego slovami chvály tým. Tým, čo si na ňom vážite je to nielen erotické a nežné, ale ak partner bude vidieť, že na ňom vidíte to dobré, bude to mať prínos nielen pre váš intímny, ale aj rodinný život.

sex, intimity, erotika Čítajte aj Zvodné triky žien, ktoré na mužov stopercentne zaberú

Masáže telom

Kúpiť si špeciálny nuru gél nie je len výsadou masérskych salónov, ale je možné si ho kúpiť aj doma. Potom stačí aj staršia deka, a nahriatym gélom si spraviť masáž telo na telo. Nuru masáže sú vyhľadávané medzi mužmi a sú považované za jednu z najintímnejších foriem masáží. Nenechajte partnera aby skúsil čaro tejto nežnosti v masérskom salóne, ale môžete si takúto erotickú masáž v nehe a láske dopriať spoločne.

Zvodný tanec noci

Hoci sa rodové úlohy stierajú, každému mužovi polichotí, ak mu predvediete tanec zvodnej ženy. Byť obletovný nádhernou, láskyplnou a zvodnou je pre muža nesmierne atraktívne. Ak hľadáte možnosť, ako si okoreniť výročie, ako ho potešiť, ako sa k nemu s nehou priblíži, zvodný striptízový tanec bude pre každého muža vec, ktorá mu riadne rozšíri zreničky. Dobrý tip, ktorý sa môže neraz hodiť.

Spoločná sprcha

Skúste si spolu zájsť do sprchy. Príjemná procedúra pre oboch. Voda, vôňa mydla a vy dvaja. K tomu nežné dotyky. Spoločná sprcha vám spraví dobre aj vtedy, ak chcete napríklad tráviť spolu viac času, preukazovať si viac nehy, či náklonnosti. Jemné umývanie tiel vás opäť príjemne naladí na predohru plnú lásky.

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás s psychológom Petrom Sunyíkom o rutine vo vzťahu – fázach, ktoré prežívame, kým sa ku nej dostaneme, ale aj o tom, ako sa správať, aby rutina náš vzťah nepochovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #negližé #nežnosti #masáž #intímna masáž #nuru masáž #sex v sprche #erotická bielizeň #spoločná sprcha

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...