Zvodné triky žien, ktoré na mužov stopercentne zaberú

Každá žena má vo svojom repertoáre dostatok ženský zbraní, aby minimálne toho svojho partnera dokázala očariť. A to nielen na prvom rande, alebo počas prvých troch mesiacov vzťahu. Mnoho žien však nevie použiť celý svoj arzenál príťažlivosti. S trochou trikov však dokážete byť pre muža sexy zvodná až do konca života.

13.04.2022 11:18
sex, intimity, erotika Foto:
Bielizeň, pančuchy a korzety sú úžasné vynálezy.
debata

Očný kontakt

Je to absolútne erotický a zvodný akt, no málo žien ho využíva vo svoj prospech na domácej pôde. Mentorka Aneeca Younus preto radí, aby ste oči používali omnoho intenzívnejšie ako napríklad odhalený dekolt. Správna žena vie na partnera pozerať priam magneticky. Radí pozerať na partnera kútikom oka, podržať pohľad dlhšie, ak chcete byť ako femme fatale, môžete si pritom obliznúť aj pery.

Použite bielizeň správne

Bielizeň, pančuchy a korzety sú podľa Aneeca Younus úžasné vynálezy. Môžete ich používať prakticky neustále. Je mnoho druhov, farieb, strihov a viete byť pre partera vždy inak krásna. Upozorňuje, že nie je potrebné si myslieť, že partnera vzrušíte len nahodená. Práve naopak. Bielizňou viete vyretušovať nedostatky, s ktorými ste možno práve sama menej spokojná a partner bude zvodnosťou kostýmu očarený ako mladý, tak aj vo vyššom veku.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Najčastejšie dôvody, pre ktoré ženy nemajú orgazmus. No dajú sa odstrániť

Pery ako nositeľky zvodnosti

Možno ste ani netušili, prečo sú pre mužov pery tak úchvatné. Nuž, Aneeca Younus tvrdí, že výskumy preukázali spojitosť ženských pier a jej pyskov ohanbia. Aj preto sa mnoho žien snaží o veľké pery. Majú totiž mužov lákať na ich intímne partie. No nemusíte bežať na zväčšenie. Občas skutočne stačí len dať si na pery zvodný rúž. A to napríklad aj doma, kde to partner nečaká.

Viac sa usmievajte

Perami sa viete nielen bozkávať, zvodne si ich hrýzť a špúliť, ale viete sa nimi hlavne usmievať. Vedeli ste, že podľa prieskumov muži považujú za atraktívnejšie práve ženy, ktoré majú úsmev na tvári? Omnoho viac po nich túžia, radšej sa s nimi zoznamujú a sú pre nich vzrušujúcejšie. Ako sa teda radí Aneeca Younus: „Do postele s úsmevom a milovanie bude krajšie.“

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás s psychológom Petrom Sunyíkom o rutine vo vzťahu – fázach, ktoré prežívame, kým sa ku nej dostaneme, ale aj o tom, ako sa správať, aby rutina náš vzťah nepochovala.

Ukážte že sa páčite sama sebe

Mnoho žien chce byť pre partnera atraktívnych, no v konečnom dôsledku sa sami pred ním zhadzujú. Nerobte to. Nikto nie je dokonalý, ale partnerovi sa práve to môže páčiť. Nepodceňujte sa, naopak, ukážte, že sa cítite sama krásnou a zvodnou. Výsledkom bude, že partner bude rovnako túžiť po vašom tele omnoho intenzívnejšie, ako keď mu budete od rána do večera vštepovať, že vy rozhodne nevyzeráte dobre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sebavedomie #spodná bielizeň #spodné prádlo #erotické darčeky #pery #zmyselné pery #očný kontakt

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...