Ako rebeli sa už narodili! O ktorých znameniach zverokruhu to platí?

Sú ľudia, ktorí celý život urputne mnohým veciam vzdorujú a vždy sa snažia plávať "proti prúdu". O ktorých znameniach zverokruhu je reč?

08.04.2022 11:00
žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Foto:
Rodená rebelka?
debata

Lev

Lev je skutočne jedným z tých znamení zverokruhu, ktoré je ťažké ovládnuť. Je bojovný, silný a presvedčený o svojich schopnostiach. Svoju cestu si „razí“ od malička, nepotrebuje dovolenie, aby sa vydal smerom, ktorý si vyberie on sám. Jeho impulzívna povaha robí z tohto ohnivého znamenia občas nie veľmi príjemného spoločníka. Ak mu čosi nevyhovuje, jednoducho to neprijme. A to nie je všetko – keď sa hnevá, často hovorí veci, ktoré okolie zabolia – ale v skutočnosti ich nemyslí až tak vážne.

hádka, porada, práca, konflikt Čítajte viac Hádky? Tieto tri znamenia zverokruhu v nich zvyčajne vyhrajú

Kozorožec

Kozorožec je rebel ako z knihy! Jeho povahu možno rozhodne označiť za tvrdohlavú. A jeho motto? Vždy proti prúdu! V dôsledku toho môže kozorožec na ľudí pôsobiť ako neriadená strela. Nie je preto ľahkým partnerom na diskusiu. Ale jeho rebelská povaha mu otvára mnohé zaujímavé príležitosti. A tie vie kozorožec využiť vo svoj prospech.

Speváčka Jana Kirschner.
Herečka a podnikateľka Jana Nagyová.
+7Moderátorka Elena Vacvalová.

Baran

Baran vie byť rebelom, ale celkom iným, než kozorožec. Svojou tvrdohlavou povahou si dokáže zatvoriť mnohé pootvorené dvere – zo svojich smerov, ktoré si zvolil, ho je ťažké dostať. Nastavenie, ktorým sa často riadi, znie: nerobiť veci tak, ako všetci ostatní. Ako ohnivé znamenie je niekedy naozaj húževnatý. Večné plávanie „proti prúdu“ mu vyhovuje, ale občas sa dokáže vo svojej vlastnej rebélii celkom stratiť.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....