Hádky? Tieto tri znamenia zverokruhu v nich zvyčajne vyhrajú

Rýchle reakcie, rozumné argumenty, asertivita - viete, ktoré sú tri znamenia zverokruhu, ktoré to v hádkach prehrávajú len málokedy? A prečo?

31.03.2022 06:00
hádka, porada, práca, konflikt Foto:
Kto vyjde z hádky ako víťaz?
debata

Blíženci

Blíženci vnášajú do každej hádky štipku šarmu, takže im je pomerne ťažké odolať. Okrem toho radi zbierajú nielen vedomosti, ale aj súkromné informácie o ľuďoch okolo seba. Aj to z nich robí skvelých protivníkov počas hádok, pretože všetky informácie vedia použiť v tej najsprávnejšej chvíli. Ale pozor: ak ide o lásku, z blížencov sa často stanú veľkí egoisti a hádky s nimi sú naozaj nepríjemné.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Lev

Je silným znamením a od malička je zvyknutý na komplimenty. Je nastavený na víťazstvá, pretože dokáže skvelo argumentovať a navyše mu nechýba značná dávka asertivity. Protivníkov dostane počas hádok často „na kolená“, do hádok ide s víťazným nastavením a to je jeho veľká výhoda pred ostatnými, ktorí do nich vstupujú s obavami.

homeoffice, pracovňa, práca, žena, stôl Čítajte viac Uf, sústrediť sa? Pre tieto znamenia to znamená priam nadľudské úsilie

Váhy

Najférovejším partnerom do diskusií aj hádok sú váhy. Toto znamenie si želá výmenu názorov na istej úrovni, nikdy neskĺzne do útokov „pod pás“, vždy sa drží argumentov. Oceňujú to aj protivníci a pod vplyvom váh sa snažia takisto o hádku či diskusiu, ktorá si zachováva istú úroveň, hoci skôr či neskôr uznajú, že na váhy jednoducho nemajú a zložia zbrane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #asertivita #znamenia zverokruhu

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...