Tajomstvá úžasného orgazmu. Poznáte všetky?

S orgazmom je to ako s jedlom. Občas ho jednoducho potrebujete, občas máte čas sa s ním vyhrať a v niektorých prípadoch môže ísť doslova o nezabudnuteľný zážitok. Ako v kuchyni, tak aj v posteli však platí priama úmernosť. Koľko snahy do potešenia investujete, tak intenzívny bude aj výsledok. Tak hor sa za dokonalým vyvrcholením.

07.03.2022 13:00
sex, intimity, erotika Foto:
Partner nemusí byť na všetko sám.
debata (1)

Pustite snahu z hlavy

Poznáte to zrejme z vlastnej skúsenosti. Čím viac sa snažíte lepšie navariť a uspieť, tým horšie to občas dopadne. Preto doktor Jawahar Batra radí ženám, aby zabudli na to, že sa o niečo snažia. Pretože v takom prípade sa k orgazmu nielen ľahšie dopracujete, ale bude aj explozívnejší. Vyskúšajte a efekt si overíte už dnes večer vo vlastnej posteli.

Spoznajte sa

Mnoho žien necháva vlastný orgazmus na partnera. To je síce prirodzené, pretože partner je do veľkej miery rozhodujúci, ale často si sám neporadí. Veľa žien totiž očakáva, že sa o nich partner postará stopercentne. Pravda je však taká, že ak nepoznajú reakcie svojho tela, ťažko ich objaví muž. Spoznávajte sa sama. Pod paplónom, pred zrkadlom. Zistite citlivé miesta, čo vás vydráždi na maximum a potom to šepnite partnerovi. Zistíte, že s niekým to je vždy lepšie ako osamote.

sex, dvojica, Čítajte aj Nuda v spálni? Stačí jedna premyslená zmena a vášne bude viac

Buďte monogamná

Nový poznatok, ktorý mnoho žien nepozná. Monogamia sa vypláca. Štúdia ukázala, že u žien sa v monogamnom vzťahu bolo možné dopracovať až k 85 % milovaniam zakončených orgazmom, oproti zhruba 40 % pri voľnejšom spôsobe života. Ako hovorí Jawahar Batra je to nielen o poznaní a súhre, ale aj o tom, že svoje zohráva aj láska a spokojnosť s jedným partnerom.

Nebojte sa pomoci

Partner nemusí byť na všetko sám. Pričom ak bežne nemáte problém dosiahnuť s partnerom vyvrcholenie, tak len čo zapojíte aj vlastné prsty, či nebodaj erotické hračky, začne byť všetko ešte omnoho viac zaujímavé. Veď či už manuálna stimulácia klitoristu, alebo špeciálne vyvinuté hračky, to všetko poteší vaše lono viac ako ste boli doteraz zvyknutá.

Zapojte zadoček

Nemusí ísť o análny sex. Niekedy stačí iba stimulácia pomocou masáže konečníka prstami, alebo špeciálnou hračkou či kolíčkom. V tomto prípade dochádza k stimulácii ďalších nervových zakončení, ku ktorým ak pridáte klasiku, zažijete úplne nový rozmer orgazmu. Ako sa hovorí, občas je dobré skúsiť aj nepoznané.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #monogamia #orgazmus #erotogénne zóny #erotické hračky #sexuálna kreativita #erotické fantázie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...