Nuda v spálni? Stačí jedna premyslená zmena a vášne bude viac

Túžbu po sexe a aj vášeň v spálni ovplyvňujú rôzne faktory. A jedným z nich je farba, ktorá nás v spálni obklopuje.

21.02.2022 11:00
sex, dvojica, Foto:
Nuda v posteli?
debata

Farby v spálni môžu podvedome zvyšovať a znižovať erotickú náladu. Podľa odborníkov z portálu TheDozyOwl.co.uk a psychológa Lee Chambersa existuje jedna farba, ktorú mnohí vnímajú ako obzvlášť romantickú a môže takisto vylepšiť sexuálny život.

Akú farbu teda voliť, ak chcete mať viac sexu? Rozhodne by ste sa mali zamerať skôr na červené tóny. Červená je farbou vášne a v spálni dokáže navodiť dráždivú či koketnú atmosféru. Zároveň sa ukázalo, že táto farba zvyšuje krvný tlak a srdcovú frekvenciu. Červená dokáže nielen vyvolať pocit extrémnej vášne, ale zároveň môže podporiť erotické myšlienky.

shutterstock 635839790 Čítajte viac Ako vyzerá fungujúci vzťah? Pýta si úprimné emócie, ale tajomstiev sa nemusíte vzdať

Nie, nemusíte mať steny vymaľované žiarivou červenou, akoby ste išli bojovať s býkom. Takúto farbu vníma mnoho ľudí ako agresívnu. Ideálne sú skôr jemné červené alebo tmavočervené tóny, obľúbeným odtieňom je červenkastá farba stien odtieňa "Red Earth“. Zmyselné a romantické prostredie vytvoríte napríklad aj pomocou bordových vankúšov či posteľnej bielizne v správnych tónoch. Stačí sa zhodnúť na odtieni, ktorý obaja považujete za vzrušujúci.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #sexuálny život #farba

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...