Ideálna sexuálna poloha pre Býka, Raka či Strelca? Hviezdy vravia jasne, skúste tieto...

Sexualitu ovplyvňuje nielen naša výchova (či už rodinná alebo sexuálna a spoločenská), zaručene sa do nej premietajú aj vlastnosti nášho charakteru. Aj tie, ktoré podľa astrológov dostávame do vienka v znamení horoskopu.

19.02.2022 06:00
sexuálna poloha, milovanie, blízkosť Foto:
Britský portál PsychicWorld.com aj v súvislosti so znameniami horoskopu nedávno priniesol zoznam ideálnych sexuálnych polôh pre jednotlivé znamenia.
debata

Znamenie, v ktorom sme sa narodili, určuje čiastočne náš charakter a postoj v rámci sexuálnych preferencií, túžob, ich uspokojovania či objavovania nových vecí v rámci našej sexuality. Britský portál PsychicWorld.com aj v súvislosti so znameniami horoskopu nedávno priniesol zoznam ideálnych sexuálnych polôh pre jednotlivé znamenia. Už ste ich vyskúšali? Ak nie, možno vás inšpiruje. Či už to, čo sa odporúča vášmu, alebo inému znameniu.

milovanie - sex z povinnosti Čítajte viac Ako sa milujú Slováci? Vyhráva misionár, v TOP 5 polôh nechýba 'na koníka'

Baran

Akí sú to milenci: So silnou osobnosťou a bezhraničnou energiou sú ľudia narodení v znamení Barana neúnavní a spontánni milenci. Dynamické hry a hranie rolí sú pre nich v spálni nevyhnutnosťou, čo je magnetom pre mnohých partnerov. Tí sa k nim radi vracajú.
Ideálna poloha: Rozčesnutý bambus – táto poloha dodáva nový náboj klasickému misionárovi. Položte jednu nohu cez rameno svojho partnera a jednu nechajte vystretú pri tele, aby ste umožnili hlbšie fyzické spojenie.

Býk

Akí sú milenci: Venuša, planéta lásky a domova, je ich vládnucou planétou, takže emocionálne spojenie je kľúčom k ich sexuálnemu potešeniu. Dobrodružstvo na druhej strane nie je pre nich silnou stránkou; vyskúšaná a dôveryhodná je ich cesta v živote a v láske.
Ideálna poloha: Nirvana je pozícia tvárou v tvár, ktorá vás priblíži ku všetkým častiam tela vášho milenca. Táto klasika Kámasútry, vhodná pre pomalý a zmyselný rytmus, umožňuje dlhé a intenzívne vyvrcholenie.

Britský portál PsychicWorld.com aj v súvislosti...
Britský portál PsychicWorld.com aj v súvislosti...
+4Britský portál PsychicWorld.com aj v súvislosti...

Blíženci

Akí sú milenci: Pravdepodobne najsexuálnejšie znamenie zverokruhu, ktorého zástupcovia sú v posteli veľmi hraví. Ako vzdušné znamenie sa však ľahko začnú nudiť! Preto potrebujú neustále okoreniť rutinu a skúšať nové veci.
Ideálna poloha: Standing ovation (Na stojáka!) – je to všestranná pozícia, ktorú možno zaujať kdekoľvek, od sprchy až po kuchyňu, vždy sa nájdu nové miesta na objavovanie. Je to jednoduchá a pritom veľmi efektná poloha pre hravých blížencov.

Modelka Gigi Hadid sa niekoľko týždňov...
Moderátorka Jana Hospodárová.
+7Herečka  Jiřina Bohdalová.

Rak

Akí sú milenci: Ako hlavné vodné znamenie sú hlboko emocionálni a známi ako beznádejní romantici. Napriek tomu, že chvíľu trvá, kým vylezú zo svojej ulity, keď to urobia, v posteli sa prejavia ako skutoční majstri a inovátori.
Ideálna poloha: Hojdací koník je pozícia, ktorá funguje na prehĺbenie vášho duchovného a zmyslového spojenia s partnerom. V intimite je niečo, čo toto znamenie veľmi vzrušuje. Striedať túto polohu však môžete s polohou „na psíka“ – to je najlepšia voľba, keď je neustále sa meniaci Rak pripravený zamiešať vecami. Drsné a vášnivé, existuje niekoľko variácií, ktoré môžete vyskúšať!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #Kamasútra #znamenie #sexuálna poloha #horoskop

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...