5 tipov, vďaka ktorým si sex s vami muž omnoho viac užije

Od čias, kedy ľudia začali sex spájať s pôžitkom a nielen rozmnožovaním sa erotika vydala na cestu slasti. Preto má vždy zmysel skúsiť niečo nové. Pretože zážitkov, ktoré nám vie telo poskytnúť je nesmierne veľa. Akurát ich stačí vyvolať. Partner z nich bude rozhodne nadšený.

27.01.2022 15:00
prsia, sex, erotika, spodné prádlo Foto:
Obohatením sexu v stabilnom vzťahu je napríklad spoločná masturbácia.
debata (1)

Zadoček v hlavnej úlohe

Zadok sa obvykle skloňuje s erotickými praktikami smerom k nežnému pohlaviu, ale len čo túto tému otvoríte s partnerom, budete prekvapená jeho priaznivou reakciou. Muž má na sedacom svale množstvo nervových zakončení a robí mu náramne dobre, ak sa mu povenujete. Hryzenie, masáž, škrabkanie, to všetko počas milovania aj počas predohry zlepší jeho sexuálne zážitky.

Masáž hrádze

Je to k miestu medzi konečníkom a penisom. Pre muža je akýmsi boosterom intenzívneho zážitku. Na toto miesto môžete zamieriť rukou kedykoľvek. Bez prípravy, len na príjemnú masáž a dotyky. Toto miesto je potrebné stimulovať bez príliš veľkého tlaku, ale jemná masáž a škrabkanie sú presne to, čo muž na zlepšenie sexuálneho zážitku preferuje.

Pomaly, ale isto a jazykom

Muži majú radi, ak sa im partnerka hrá s penisom intenzívne, ale aj pomaly. Skvelou inováciou je pomalý orálny sex s masážou prostaty alebo mieškov. Vyskúšajte tento prístup ako obohatenie bežného orálneho láskania a uvidíte nadšené reakcie partnera.

Očami muža: Milujem partnerkin orgazmus! Čítajte aj Orgazmus vždycky inak. Vylepšite mu zážitok v posteli na počkanie

Zubami – nechtami

Použite zuby a nechty k väčšej slasti. Popri jemných dotykoch si môžete pri partnerovi dovoliť aj o niečo drsnejšie dotyky. Muži majú prirodzene pevnejšiu pokožku a preto sa nebojte použiť nechty na stimuláciu nervových zakončení. Nemusíte ho poškrabať do krvi, ale ak použijete pri hladkaní nielen brušká prstov, ale aj nechty, poteší sa. Rovnako tak aj zuby. Na krk, tvár aj bradavky. Jemne, ale o niečo drsnejšie ako len nežne.

Spoločná masturbácia

Sex v stabilnom vzťahu nemusí byť len o nespočetnom opakovaní rovnakých pohybov a polôh. Obohatením je napríklad masturbácia. V rámci nej totiž umožníte partnerovi pohľad na samú seba ako v erotickom filme. Verte či nie, to ho veľmi vzruší. Ďalšou možnosťou je, že sa zapojíte obaja do dráždenia a výsledkom bude nádherný zmyselný zážitok, ktorý môžete po prvom vyvrcholení pokojne dokončiť v klasickom milovaní. Bude to zážitok sto a jeden v porovnaní s klasikou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dráždenie #orálny sex #vzrušenie #intímna masáž #sex po rokoch #párová masturbácia

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...