Orgazmus vždycky inak. Vylepšite mu zážitok v posteli na počkanie

Muži nemajú obvykle možnosť zažívať viacnásobný orgazmus, ale to neznamená, že majú iba jeden. Ak mu chcete osviežiť sexuálny život a vylepšiť vaše spoločné zážitky, ukážte mu, že vyvrcholenie s vami môže vyzerať aj úplne inak ako to, ktoré si navodí sám, alebo bežne v misionárovi.

08.01.2022 07:00
Očami muža: Milujem partnerkin orgazmus! Foto:
Muža enormne vzrušuje, ak partnerka vrcholí.
debata

Masáž semenníkov

Jednoduché, praktické a veľmi účinné. Stačí, že partnerovi počas milovania jemne masírujete, lížete, hladkáte semenníky. Dosiahne tak omnoho vyšší stupeň vzrušenia a pocity bude zažívať veľmi intenzívne. Túto snahu neprerušte ani pred vyvrcholením. Držte jeho miešok, jemne ho masírujte a uvidíte, ako silný orgazmus prežije. Vďaka tejto technike totiž stimulujete jeho citlivé územie a partner vyvrcholí omnoho intenzívnejšie.

Obsah vznikol v spolupráci s MALL.TV.

Trochu bolesti

Je to ako so soľou. Štipka sa hodí aj do sladkej čokolády, ale ak je toho veľa, aj praženica môže byť nepríjemne presolená. Preto pozor, koľko bolesti partnerovi dáte, ale verte či nie, ak ho pred vyvrcholením štipnete do mieška, alebo mu zatnete nechty do chrbta, či vezmete bradavky medzi prsty a citlivo stlačíte, jeho orgazmus bude zasa iný. Vyvoláte v ňom úplne nové pocity. On sa bude tešiť a dokonca vám za ne bude vďačný.

láska, manželstvo, dvojica Čítajte aj Sex v dlhoročnom partnerstve. Viete si ho okoreniť?

Zapojte prostatu

Hovorí sa o nej ako o mužskom G bode. Tak ju len stačí zapojiť do hry. Opäť to pre partnera bude úplne iný zážitok, ako keď vyvrcholí len prostredníctvom dráždenia penisu. Pritom nejde o nič zložité. Každá žena, ktorá chce partnerovi namiešať iný zážitok na prostatu dosiahne. Nemusíte pritom ani hlboko. Niekedy stačí len masáž vonkajšej prostaty medzi konečníkom a mieškom. Ak sa odvážite prstom aj do zadočku, použite trochu lubrikantu. Partner bude možno prekvapený, ale tým, aký orgazmus zažije bude prekvapený ešte viac.

Spoločný orgazmus

Načasovanie je veľmi dôležitá súčasť intímneho zážitku. Zaujímavé je, že na mužov orgazmus a jeho prežívanie pôsobí aj to, či je pri ňom aj partnerka na vrchole blaha. Stačí trochu tréningu a ak sa vám podarí vyvrcholiť pár sekúnd pred partnerom a on sa pridá k vašim vzdychom, bude to pre neho úplne iný orgazmus, ako keď je s ním sám. Navyše muža enormne vzrušuje, ak partnerka vrcholí a preto aj jeho orgazmus bude ešte podporený týmto zážitkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #prostata #vzrušenie #intímna masáž #bod G #spoločný orgazmus #mužský bod G

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...