Sex v dlhoročnom partnerstve. Viete si ho okoreniť?

Dlhodobý vzťah nemusí byť prekážkou vášnivého vzťahu. Práve naopak. Vďaka tomu, že sa už omnoho lepšie poznáte, viete posúvať svoje hranice a poznáte jeden druhého, môžete zažívať krajšie sexuálne zážitky, ako mladí a zamilovaní milenci. Len to chce zobrať veci za pačesy zo správnej strany.

07.01.2022 09:20
láska, manželstvo, dvojica Foto:
Vráťte na miesta prvých stretnutí, rande, výletov.
debata

Skúmajte svoje telá

Vekom sa meníte vy a menia sa aj vaše telá, zjav aj túžby a to, čo vám robí dobre. Skúmajte svoje reakcie, dotyky, telá zas a znova. Pretože miesta, ktoré vás kedysi šteklili, môžu byť neskôr už pripravené na dotyky, či dokonca erotické dráždenie. Nerezignujte na záujem o telo vášho partnera. Je to nielen sexi, chtivé, atraktívne, vzrušujúce, ale vždy vám takýto záujem môže priniesť aj nové pocity.

Vytvorte si nové zážitky

Už sa poznáte. V tých dobrých aj zlých vlastnostiach. Nehráte pred sebou divadlo, že nemáte vetry. Jednoducho sa poznáte dokonale a to je presne ten čas, keď už nemusíte tajiť nielen zažívacie procesy, ale ani túžby v oblasti erotiky. Otvorte sa, pohovorte si o nich a posuňte sa od misionára aj k zákutiam sexu, o ktorých sa nehovorí. Ale ak dvom niečo vyhovuje, platí, že nič nie je zakázané.

Využite niekoho tretieho

Nemyslíme hneď na reálne skúsenosti z trojky alebo swingers párty, či výmeny partnerov. Obohatiť svoj sexuálny život niekým ďalším môžete jednoducho aj tým, že inými inšpirujete. Či už vo filme, alebo zážitkami, písaným slovom, knihou. Nezáleží na tom, či ide o reálnu inšpiráciu, alebo napríklad literárnu. Pozvite do svojho života dobrodružstvo.

erotika - Vianoce - partneri - pikantné Vianoce Čítajte aj Sex tipy na vášnivejšie Vianoce. Zaručene nesklamú

Oprášte si spomienky

Každý dlhoročný vzťah ich má. Pokojne sa dohodnite na tom, že raz v mesiaci si zaspomínate na svoje najkrajšie milostné chvíle. Oprášte spomienky, zážitky. Pokojne sa vráťte na miesta prvých stretnutí, rande, výletov. Alebo vyskúšajte praktiky, ktoré vás bavili pred rokmi. Je mnoho spôsobov, ako sa vrátiť do minulosti a osviežiť si prítomnosť. Opätovné prežitie prinesie opäť zaujímavé milostné momenty.

Vytvorte si nové stereotypy

Sex nie je vždy len o spontánnosti, ale aj o tom, že budete mať tie správne milostné návyky. No a tie viete udržiavať len tak, že svojmu milostnému životu venujete dostatok pozornosti. Preto skúmajte. Chodievajte s očami otvorenými. Inšpirujte sa a rovnako premýšľajte, čo by sa vám v milostnom živote páčilo. Vždy je možnosť niečo vylepšiť a vytvoriť si nové, vzrušujúce návyky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dlhoročné partnerstvo #dotyky #sexuálna inšpirácia #nové zážitky #sex po rokoch

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...