Nudí vás misionárska poloha? Možno robíte tieto chyby

Klasický misionár patrí k voľbe číslo jedna čo sa týka milostného života. Často intímny život v nej začíname a je najfrekventovanejšia aj počas partnerského života. No v niektorých prípadoch môže začať nudiť. Lenže to je zárodok problémov v sexuálnom živote. Preto sa im radšej vyhnite.

08.11.2021 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Misionár je síce najintímnejšia pozícia, ale ak v nej nedosiahnete orgazmus, tak vás skôr či neskôr bude nudiť.
debata

Rovnaké miesto, rovnaké rituály

Už poznáte ako pôjde partner na vec. Presne viete, čo bude robiť, šepkať, pozeráte do plafónu a všetko sa deje tak ako zakaždým. Je jasné, že toto naozaj nemôže nikoho baviť. Preto je fajn, aby ste s polohou aspoň pocestovali po byte. Osviežili slová, dotyky a ideálne je, ak si pred milovaním osviežite aj postup, ako sa k milovaniu dostanete. Je to veľmi dôležité a potom vás samotný akt nudiť nebude.

Nemáte orgazmus

Misionár je síce najintímnejšia pozícia, ale ak v nej nedosiahnete orgazmus, tak vás skôr či neskôr bude nudiť a tá intimita vám nebude stačiť. Preto nenechávajte všetko len na partnera, ale skúste sa pričiniť aj sama. V misionárovi máte možnosť inšpirovať partnera, aby vás dráždil na bradavkách, prípadne si môžete aj sama zatlačiť na klitoris a zlepšiť šancu na dosiahnutie orgazmu. Vtedy to nebude nuda, ak dosiahnete to, po čom pri milovaní túžite.

Obsah vznikol v spolupráci s MALL.TV.

Máte príliš nízko panvu

Výsledkom bude, že vaša vagína sa nebude cítiť dostatočne naplnená a partnera budete cítiť málo intenzívne. Riešením je dať si pod zadoček paplón, alebo malý vankúšik. Vďaka tomu zdvihnete panvu a budete mať omnoho príjemnejší zážitok z milovania. Skoncujete s pocitom nenaplnenia a budete si to užívať.

sex, erotika, intimity Čítajte aj Populárne sexuálne fantázie, ktoré by ste mali s partnerom určite skúsiť

Rezignujete

Častý problém žien, ktoré sa spoľahnú na to, že v pozícii misionára je aktívny hlavne partner. Lenže môže to vyzerať úplne inak. Nie je nič nudnejšie, ak sa jeden snaží a druhý čaká. Aj misionár môže byť krásnou milostnou polohou, v ktorej sú obaja partneri aktívni. Partnerka môže partnerovi vychádzať v ústrety lonom, môže ho stimulovať, škrabkať, vychádzať v ústrety. Ak sa chytíte aktivity obaja, žiadna nuda hroziť nebude. Tak to skúste.

Máte ho ako prvú aj poslednú alternatívu

Misionár je určite skvelý. No ak s ním milovanie začínate aj končíte je to po pár milostných zážitkoch skutočne nuda. No je možné si osviežiť milostné hry aj o iné polohy. Striedajte misionára s inými polohami počas jedného večera. Potom vám určite nepríde nudný, pretože budete vedieť, že hocikedy môžete polohu zmeniť, vyjašiť sa a keď budete mať chuť na intimitu, tak sa opäť zblížite v misionárovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #libido #misionárska poloha #orgazmus #sexuálna poloha #sex po rokoch

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...