Populárne sexuálne fantázie, ktoré by ste mali s partnerom určite skúsiť

Sex nie je len o mechanickom dráždení. Je to hra túžob, fantázií, iskrenia a preto ak si chcete zážitok s partnerom vylepšiť, aplikujte do svojho spálňového života pár zaujímavých fantázií. Pretože najkrajšie sny sú tie, o ktorých nemusíme snívať, ale môžeme ich prežiť. A v posteli sa to skutočne dá.

28.10.2021 13:00
sex, erotika, intimity Foto:
Prečo sa na malú chvíľu nestať hlavnými hrdinami vášho milostného života.
debata

My sme dvaja remeselníci…

Túto hru možno poznáte z detských táborov a škôl v prírode. Za dverami spálne však môže mať úplne iný rozmer. Každý muž alebo žena majú vo svojich sexuálnych fantáziách preferované sexuálne „povolania“. Niekoho vzrušujú sekretárky, iného vedúce. Možno vás vzrušuje uhladený finančný poradca, možno inú automechanik. Zahrajte si hry na povolanie s cieľom upokojiť svoje vášne, uvidíte, ako skvele to zafunguje.

Scéna z filmu

Nemusí to byť práve najtvrdší žáner z kinematografie pre dospelých, ale pokojne aj môže, ak sa na to cítite. Vžiť sa môžete do každej filmovej scény. Od jemnej erotiky, až po praktiku, ktorú by ste chceli skúsiť. Prečo sa na malú chvíľu nestať hlavnými hrdinami vášho milostného života. Mnoho mužov aj žien túži prežiť to, čo videli vo filmovej posteli. Zvládne to aj tá vaša.

Obsah vznikol v spolupráci s MALL.TV.

Osobné erotické video

V súčasnosti má už každý mobil výkonnú kameru a tak si natočiť vlastný erotický dokument nie je žiadnym problémom. Pre mnoho párov je práve možnosť stáť nahý pred kamerou uspokojením ich sexuálnych túžob. Dávajte si iba pozor na dobrú ochranu dát. Zneužitie by už nebolo tak príjemné, ako výroba.

sex, intimity, orgazmus Čítajte aj Ako si vybrať správny vibrátor, ktorý vám urobí najlepšie?

Sex na palube alebo v dopravnom prostriedku

Je to zaujímavé, ale spálňa nám nestačí. Nedávny prieskum spoločnosti Stratos Jet Charters oslovil 2 000 ľudí a zistil, že takmer 17 percent už zažilo erotické hry počas prepravy v dopravných prostriedkoch a 52 percent o tom sníva. Prečo sa teda napríklad nenásjť nočný vlak, ktorý vás zavezie nielen do cieľovej stanice, ale si splníte aj svoje predstavy?

Byť videní a pozorovať niekoho

Exhibicionizmus a voayrizmus sú fantázie, ktoré podvedome driemu v mnohých ľuďoch. Nie je potrebné ich však nasycovať kdesi na verejných miestach. Dobrou pomôckou je napríklad spoločná masturbácia za dverami spálne. Niekoho poteší sa predviesť a iného pozorovať druhého, ako sa privádza k rozkoši. Určite to za oživenie rutiny stojí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne fantázie #intímna atmosféra #sexuálna kreativita #erotické fantázie

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...