Staňte sa majsterkou orálneho sexu v piatich krokoch. Zmeňte si milostný život

Muži aj ženy milujú orálne hry. Ide o vysoko intímny zážitok, ktorým potešíte každého muža. Čím však bude váš prístup vášnivejší, o to bude aj potešenie partnera väčšie. Ak teda chcete partnera potešiť a stať sa pre neho bohyňou orálneho sexu, skúste pár vylepšení.

15.10.2021 15:00
orálny sex, spermie, ejakulát Foto:
Orálny sex vôbec nemusí byť len o monotónnom pohybe.
debata (3)

Doprajte mu vizuálny zážitok

Orálny sex neznamená, že sa máte schovať pod perinu a nechať partnera so zatvorenými očami napospas vašej jazykovej hre. Omnoho krajšie pre neho bude, ak mu pripravíte aj pohľad na vaše nahé telo. Či už odzadu, zhora alebo z boku. Prípadne môžete spraviť aj malú intímnu prehliadku. Jeho vzrušenie bude značne silnejšie.

Hry jazykom po celom penise

Skúste sa venovať partnerovi nielen obvyklým postupom, keď jeho penis vezmete do pusy. Orálny sex je aj o tom, že mu jazykom prejdete po jeho tele, miešku, žaludi, uzdičke. Spravíte mu masáž, niekedy príjemne zapojíte zuby, keď ich pritlačíte na jeho úd. Orálny sex vôbec nemusí byť len o monotónnom pohybe, ale práve naopak. Môže to byť čarovanie jazykom plné fantázie. Vyskúšajte už pri najbližšej hre. Partner bude príjemne prekvapený.

sex, erotika, poprsie Čítajte aj Vzrušujúce nežnosti počas milovania. Tieto musíte skúsiť

Počúvajte jeho reakcie

Nie je to o slovách, ale o počúvaní jeho prejavov. Ak sa pustíte do jazykovej hry, počúvajte pozorne jeho vzdychy. Muž nimi neprejavuje len vzrušenie, ale aj nadšenie. Podvedome vás vedie a naznačuje, čo mu robí dobre a čo lepšie. Započúvajte sa a budete poznať dokonale mapu jeho rozkoší.

Skúste pridať aj prostatu

Je to téma, ktorú muž pred ženou spomínať dobrovoľne nebude, ale zručná partnerka má pri orálnom sexe dve ruky voľné, aby svojimi prstami skúsili na začiatok jemnú masáž vonkajšej prostaty a časom prejsť aj k tej vnútornej. Je to metóda, ktorá dokonale funguje ak mu chcete spraviť lepšie ako kedykoľvek do teraz.

Ukážte mu, že vám chutí

Sex je síce mechanickou záležitosťou, ale je vždy krajší, ak je s esenciou túžby a lásky. Preto mužovi dajte najavo, že jeho penis je pre vás doslova pochúťkou. Každého poteší, vzruší a bude (sexuálne) šťastnejší, ak bude vedieť, že orálny sex neberiete ako nutnú jazdu k jeho spokojnosti, ale že vás naozaj baví.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #orálny sex #vzrušenie #potešenie #intímny život #erotické fantázie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...