Vzrušujúce nežnosti počas milovania. Tieto musíte skúsiť

Ak chcete využiť plnú krásu milostného zážitku, tak je dobré neredukovať milovanie len na sex. Sú jednoducho činnosti, ktoré veľmi príjemne a vzrušujúco obohatia milostné zážitky oboch partnerov. Stačí ich raz skúsiť a uvidíte, že si ich budete radi užívať.

22.09.2021 15:00
sex, erotika, poprsie Foto:
Naozaj skvelé obohatenie milostného života.
debata (3)

Jemné kĺzanie

Bez priameho spojenia sa sex nedá nazvať sexom, ale skúste si ho obohatiť o intímne kĺzanie, ktoré je enormne vzrušujúce pre oboch partnerov. Ide o kĺzane žaluďom po vonkajších pyskoch aj po klitorise. Je to atraktívne pre ženu a krásne na pohľad pre muža. Ideálna kombinácia, ktorá vás oboch poriadne rozpáli. Je to niečo nové, krásne, vzrušujúce, hravé a veľmi príjemné. Takto dokážete tráviť dlhé minúty. Ide aj o vynikajúcu techniku, ak sa snažíte oddialiť orgazmus a pritom sa nechcete neprestať dráždiť.

Rôzny prístup k bradavkám

Obaja si môžete túto erotogénnu zónu užiť, skúmať a využiť pre intímne nadšenie. Začnite si nahí stimulovať bradavky. Ideálne naraz. Prežívajte pocity, vzrušenie. Meňte intenzitu, pokojne od hladkania prejdite k jemnému ťahaniu, škrabkaniu, tlaku. Ak zistíte, čo vám robí najlepšie, potom to už stačí zúročiť pri sexe. Uvidíte, ako krásny zážitok si obaja privodíte.

orálny sex, spermie, ejakulát Čítajte aj Zakázané ovocie najlepšie chutí. Týmto muža tam dole dokonale prekvapíte

Vyvrcholenie rukou

Naozaj skvelé obohatenie milostného života. Nemusí to byť všetko o spojení. Prečo? Pretože je pravda, že klasický sex je príjemný, ale vagína nedokáže stimulovať všetky intímne miesta na penise a dokonca nevie tak meniť tlak, pôsobiť cielene a stimulovať určité body. Mimochodom každý muž ocení ženské dlane. Ak fandíte prerušovanej súloži, nemusíte čakať, že finále vezme do rúk sám. Skúste mu ho okoreniť vy. Bude nadšený blaženosťou.

Masáž intímnymi partiami

Nie je to ako masáž intímnych partií, ale ide o vzájomnú masáž pohlavím. Bude príjemné, keď vám partner spraví masáž zadočku vlhkým penisom. Žaluďom vydráždi pevné bradavky. Budete stonať nadšením, ak sa vás bude dotýkať údom na erotogénnych zónach a muž rovnako ocení, ak ho premasírujete prsiami aj prirodzením. Nie všetko je len o polohe 69. Pretože svojim telom ho viete krásne láskať. Je to trochu intímnejšia Nuru masáž a partner bude nadšený, ak mu váš rozkrok skončí na hrudi, na bruchu, na úde, ale aj na tvári. Pohrajte sa počas milovania aj takouto masážou a budete mať o niečo krajšie vyvrcholenie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #dráždenie #vzrušenie #intímna masáž #erotogénne zóny

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...