Naozaj niekomu môže vadiť váš šťastný vzťah? Áno! Zistíte to takto

Ak sa reč zvrtne na váš vzťah, okamžite niektorá z priateliek zareaguje nepríjemne a prevráti oči?

17.09.2021 13:00
láska, vzťah, muž a žena, partneri Foto:
Ste naozaj spokojná vo vzťahu?
debata

Ako zistíte, že váš spokojný vzťah niektorým ľuďom vadí? Napríklad aj takto…

Niekto o vás šíri klamstvá

Ak sa vzťah niekoho iného javí ako dokonalý, musí v tom byť nejaký háčik… Klasika. Závistlivci, ktorých vzťahy sú všetko možné len nie dobré, to vidia celkom jasne. „Veď predsa nemôžu byť takí šťastní, ako sa nám snažia nahovoriť“ – rozširujú za vaším chrbtom. A tak si začnú vymýšľať – spočiatku ide o maličkosti, ale ich lži neskôr naberajú na obrátkach, najmä vtedy, ak sa na vašom vzťahu stále „nenachádzajú“ žiadne nedostatky.

žena, muž, vzťah, rande, hádka, komunikácia, pár Čítajte viac Prečo sú niektoré znamenia zverokruhu náchylné spadnúť do toxického vzťahu?

Často sa stretávate s „naštvanými“ reakciami ľudí

Ste v spoločnosti priateľov a rozprávate sa o všetko možnom. Ak sa však reč zvrtne na váš vzťah, okamžite niektorá z priateliek zareaguje nepríjemne a tému okamžite obráti inam. Sama seba sa pýtate, prečo nemôžete rozprávať o vašom partnerovi či vzťahu. Naozaj nikoho nezaujíma vaše šťastie, dokonca ho rozčuľuje? Pri zmienke o vašom vzťahu či partnerovi niektorá z kamarátok prevráti oči, ďalšia vás jedovato podpichne… Áno, aj takéto reakcie sú bežné, ak vám ľudia lásku závidia.

Kamarátky vás prestali volať von

Výrazným znakom toho, že kamarátky na váš vzťah žiarlia a nevedia spracovať fakt, že ste naozaj našli „muža snov“ je fakt, že vás pozývajú na spoločné stretnutia čoraz zriedkavejšie. Vaše šťastie ich rozčuľuje a pri porovnávaní s vami, čo sa vzťahu týka, sú v nevýhode. Radšej sa stretávajú s kamarátkami, ktoré majú večne problémy, ktorým sa v láske nedarí a s ktorými môžu „nadávať“ na všetkých mužov. Príbehy o peknom vzťahu či fajn chlapovi, aký je ten váš, ich dráždia. A tak musíte sedieť doma…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #závisť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...