Prečo sú niektoré znamenia zverokruhu náchylné spadnúť do toxického vzťahu?

Občas sa v našom okolí objaví človek, ktorému otvoríme srdce, no vzťah s ním je pre nás všetko možné, len nie pokojný či vyrovnaný.

13.09.2021 09:00
žena, muž, vzťah, rande, hádka, komunikácia, pár Foto:
Vzťah vás skôr ničí, ale nedokážete ho opustiť?
debata

Dal o by sa priam povedať, že niektoré znamenia o čosi viac priťahujú k sebe toxických ľudí a „padajú“ s nimi do zničujúcich vzťahov. O ktorých znameniach je reč?

Panna

Panna nerobí nič len polovičato. Či už v práci alebo v láske: toto znamenie zverokruhu dáva do všetkého 100 percent. Pre svojich blízkych a tých, ktorých miluje, je pripravená urobiť čokoľvek. Bohužiaľ, „nezištnosť“ panny si niektorí ľudia často vysvetlia po svojom a následne ju zneužívajú – vo vzťahu sa to deje ešte o čosi výraznejšie, keďže panna si chce lásku udržať stoj čo stoj.

manželia, kolegovia, papier, čítanie, rozmýšľanie Čítajte viac Najskvelejší kolegovia v práci? Sú to určite tieto tri znamenia zverokruhu

Škorpión

Vďaka svojej tajomnej aure a silnej osobnosti je škorpión neodolateľný pre mnoho ľudí okolo neho. Ale pretože sa škorpión môže občas zdať ako nedosiahnuteľný, priťahuje aj ľudí, ktorí sa s láskou a citmi často len zahrávajú. Následne sa škorpión ocitá v toxickom vzťahu, kedy z neho nedokáže len tak uniknúť, keďže už je opantaný silou manipulatívneho partnera.

bolesť hlavy - sex - partneri - konflikt Čítajte viac Ani tak, ani onak! Tieto znamenia pociťujú vo vzťahu večnú nespokojnosť, tu sú dôvody

Býk

Býk je mimoriadne spoľahlivý a nechce nikoho sklamať. Za žiadnych okolností. Býk je tak veľmi pohltený snahou potešiť každého po svojom boku, že celkom zabúda, že niekde sú hranice. Toxický partner to dokáže expresne rýchlo využiť a býka má doslova „na povel“. Opustiť vzťah s niekým, koho býk miluje, je veľmi ťažké, hoci cíti a aj si uvedomuje, že vzťah ho ničí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #znamenie zverokruhu

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...