Ani tak, ani onak! Tieto znamenia pociťujú vo vzťahu večnú nespokojnosť, tu sú dôvody

Existujú znamenia zverokruhu, s ktorými je nažívanie vo vzťahu naozaj ťažké. Raz chcú viac voľnosti, potom im zasa vadí, že jej majú priveľa.

23.08.2021 13:00
bolesť hlavy - sex - partneri - konflikt Foto:
Stále nejaký problém?
debata

Ak sa potom predsa len zdá, že sú spokojní, opäť niečo „vyskočí“ a zasa majú potrebu čosi riešiť. Vo vzťahu s nimi jednoducho nie je dobre tak ani tak… O ktorých znameniach hovoríme?

Lev

Dominantný lev má niekedy tendenciu prehliadať svojho partnera aj jeho pocity či túžby – naopak, tými vlastnými sa zaoberá až príliš často a intenzívne. Ak nie sú jeho túžby naplnené, je zle a lev vyžaduje okamžitú nápravu. Tu sa však o slovo hlási aj druhá strana, ktorá je takisto nespokojná – a to už levovi po chuti až tak nie je, fakt, že sa musí zaoberať aj potrebami kohosi iného ho poriadne rozladí. A začarovaný kruh nespokojnosti vo vzťahu je na svete.

radosť, žena, kancelária Čítajte viac Čo je v ich živote na prvom mieste? Jednoznačne práca! Platí to pre tieto znamenia

Baran

Barani sú obdarení slušnou dávkou temperamentu. Niekedy to môže byť výhoda, pretože vo vzťahu, ktorý je nabitý temperamentom, nehrozí nuda. Hádky sú časté, ale po nich sa vždy rozsvieti slnko. Na druhej strane, „slnečné“ počasie vo vzťahu baranovi dlhodobo nevyhovuje a preto hľadá konflikt. A verte či nie, nájde si ho takmer vždy.

Blíženci

Skutočnosť, že blíženci majú dve tváre, je často vo vzťahu veľkým problémom. Jeho spoločenská povaha znamená, že dáva prednosť priateľom a stretnutiam s nimi pred pokojným časom v obývačke so svojím partnerom. Blíženec je tak často namrzelý, pretože „musí“ zostať mimo diania, ktoré mu chýba. Na druhej strane, láske k partnerovi sa dokáže naozaj oddať, takže opäť v sebe bojuje s potrebou stretávať aj spoznávať nových ľudí, čo vedie k jeho stálej nepokojnosti vo vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #spolunažívanie #znamenie zverokruhu

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...