Každodenný sex nemusí byť nuda. Skúste týchto 7 inovácií

Sex je bezpochyby jednou z najlepších párových činností. Na druhej strane je to ako so všetkým. Ak zaúraduje rutina, aj tých najlepších vecí sa vieme prejesť. Pritom stačí niekoľko jednoduchých inovácií a budete mať sex s väčšou obľubou a častejšie ako doteraz.

19.08.2021 13:00
sex, pár, vášeň, láska, hádka, problémy
Ako mať na seba chuť každý deň?
debata

Tešte sa

Je mnoho vecí, na ktoré sa môže dvojica tešiť. Na spoločné sledovanie televízie, výlet, alebo čas strávený v posteli. Milovanie je prirodzene jedna z najpríjemnejších činností. Orna a Matthew Waltersovi sú vzťahoví kouči, ktorí radia tešiť sa na dotyky a čas s partnerom. Milovanie sa tak nestane nikdy strateným časom.

Chuť byť spolu

Je to veľmi dôležité, pretože ak tá chýba, akékoľvek snahy o nové sexuálne praktiky budú zbytočné. Ako mať na seba chuť každý deň? Waltersovci radia jediné: „Stačí vidieť na tom druhom namiesto toho zlého to dobré a budete žiť šťastnejšie.“ Prirodzene po sebe aj viac túžiť. Bežne však ľudia na druhom vidia skôr negatíva o to ich oberá o chuť byť spolu.

Novinka týždňa

Spravte si výzvu a počas týždňa skúste vždy niečo nové. Nový dotyk, praktiku, skúsenosť, ktorá obohatí to, čo už poznáte. Niekedy stačí len maličkosť, ako štipka korenia a milovanie bude mať úplne iný „šmak“.

láska, manželstvo, dvojica Čítajte aj 5 tipov na reštart vzťahu. Opäť môže byť horúci

Drobnosť, ktorú nečakáte

Prekvapte sa. Waltersovi odporúčajú si aspoň raz v týždni dať s partnerom nečakané prekvapko. Nemusí byť len hmotné, ale niečo príjemné a nečakané. Napríklad prechádzka, že sa počkáte po práci, chytíte za ruky. Príjemné prekvapenie, ktoré vás zblíži iniciuje aj milovanie.

Netradičné chvíle

Využite na milovanie chvíle, keď budete mať chuť. nečakajte na večer. Nemajte na programe len ráno. Jednoducho buďte flexibilní. Keď bude čas a chuť, nehovorte nie. Využijete tak časom aj prázdne miesta dňa na rozkoš. A budete sa milovať viac. Aj rýchlovka v strede týždňa sa počíta.

Dlhší sex

Je to ako s bežcami. Aj oni si raz za týždeň doprajú pohodový dlhý beh. Skúste tento športový postoj aplikovať aj v posteli. Napríklad počas víkendu si doprajte dlhé milovanie so všetkým, čo k tomu patrí. Od romantiky až po postlúdiu.

Sex, ktorý nie je sexom

Waltersovi na záver pripájajú jedno milé odporúčanie. Nie každé milovanie musí skončiť pohlavným stykom. Niekedy môžete skončiť pettingom, láskaním, erotickou masážou, ktorá vás môže oboch priviesť k orgazmu. Každá príjemná telesná nežnosť bude lepšia ako zaspávať otočení chrbtom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #milovanie #vzťah po rokoch #rýchlovka #zlepšenie intimity #spoločné aktivity #erotická masáž

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...