Úprava ohanbia nie je len hygiena. Dokáže zlepšiť intímny život. Skúste!

Poviete si, že holenie alebo úprava intímnych partií patrí k bežným hygienickým návykom. Rovnako ako úprava obočia nechtov, alebo vlasov. Ohanbie má však niekoľko špecifík a starostlivosť oň ďaleko presahuje napríklad bežnú starostlivosť o účes. Hoci aj ten vie partnerovi pekne nabudiť libido.

13.07.2021 11:00
intimita, nohavičky, lupa, bielizeň, vagína,... Foto:
Vyskúšajte zmenu a vždy to bude nakoniec zmena k lepšiemu.
debata

Úprava nie je nuda

K intímnym partiám pristupujeme vždy s istým očakávaním a predovšetkým vzrušením. Avšak ak si chcete dopriať moment prekvapenia aj v dlhodobom vzťahu, tak zmena na ohanbí je iskrou, ktorá dokáže veľmi pekne nakopnúť aj stratenú vášeň. Vyskúšajte zmenu a vždy to bude nakoniec zmena k lepšiemu. Leigh Norén je sexuálna terapeutka, ktorá tvrdí, že zlepšenie sexu si vyžaduje emócie. No a tie práve do postele môže priniesť aj taká drobnosť, ako zmena na pohlaví.

Potešenie na oboch stranách

Výhodou intímnej zóny je, že je určená len pre špeciálne pohľady. Preto sa nemusíte obávať, keď vám pokusy s úpravou nevyjdú. Maximálne skončíte s brazílskou úpravou, teda bez ochlpenia. Výhodou však je, že aj na týchto miestach si viete vytvoriť rôznorodé formácie atraktívne pre oko. Spoločne s partnerom sa môžete prekvapiť a uvidíte, že aj miláčik sa vám zrazu bude venovať precíznejšie.

shutterstock slová - šepkanie - vzrušenie Čítajte aj Šepkanie. Super tip, ktorý v posteli musíte vyskúšať. Zmení vám život

Nebuďte na úpravu sama

Prečo by ste sa mali úpravou zaoberať len vy, keď si môžete povolať do kúpeľne aj partnera. Nielen ako konzultanta ale aj hlavného vykonávateľa. Pokojne mu vložte do rúk žiletku a nebojte sa. S používaním žiletky má každý muž hojné skúsenosti. Sama uvidíte, aký vie byť s ňou virtuóz. Navyše takáto úprava je sexy, intímna, dôverná a môže poslúžiť aj ako zaujímavá predohra.

Aby ste v tom neboli len vy

Aj partner má pubické ochlpenie a preto ho inšpirujte príkladom, že aj o to svoje sa môže postarať. Prípadne si môžete vymeniť úlohy. On sa povenuje vám a vy si ho upravíte podľa seba. Partner sa bráni? Inšpirujte ho faktom, že oholený a upravený penis vyzerá opticky väčší. Na tento háčik sa rozhodne chytí prakticky každý. Spoločne si potom pomocou nožničiek, žiletky alebo strojčeka užijete nové a zaujímavé intímne hry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #libido #pubické ochlpenie #úprava chlpov #intímne ochlpenie #intímna hygiena #úprava ohanbia

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...