Šepkanie. Super tip, ktorý v posteli musíte vyskúšať. Zmení vám život

Nie je to nová technika, nie je to ani nová hračka. Nemusíte nikam chodiť, nič kupovať, nič zásadné vo vašom živote meniť. A pritom dokážete milovaniu vdýchnuť úplne nový rozmer. Pretože aj v posteli, rovnako ako v živote, platí, že maličkosti sú najdôležitejšie.

03.07.2021 09:00
shutterstock slová - šepkanie - vzrušenie Foto:
Pošepkajte mu tie správne slová.
debata

Skúste horúce slová

Nejde však len o vzletné reči a sladké vetné konštrukcie. Samozrejme pri slovách je vždy dôležitý aj obsah, ale nie je všetko len v slabikách. Dôležitá je aj intonácia a to, ako slová vyslovíte. Rovnaké slovo vyslovené úprimne a ironicky má úplne odlišné významy. Preto nech hovoríte v posteli čokoľvek, v prípade normálnej intonácie je to klasika, ale ak zvolíte o pár decibelom nižšie nastavený hlas, zrazu dostane milovanie úplne iné grády.

Slovami nešetrite

Zvuková kulisa pri milovaní je veľmi dôležitá ako pre muža, tak aj pre ženu. Ale nehovoríme o vzdychoch, ale aj slovách vyslovených v atmosfére vzájomnej nehy. Ak niečo totiž pošepkáte, dodá to slovám omnoho erotickejší charakter, ako keď ich vyslovíte nahlas. Vyskúšajte to počas predohry, aj samotného milovania. Potom až tak nezáleží na tom, či šepkáte vyznania lásky, alebo partnerovi adresujete slová o tom, čo sa vám páči, alebo čo by ste chceli, aby robil.

láska, manželstvo, dvojica Čítajte aj Jednoduchá hra, ktorá obnoví vášeň a lásku vo vzťahu

Využite šepkanie aj pri zvádzaní

Je skvelé mať v zálohe dobrý tip, ako partnera zviesť aj v prípade, že mu padajú viečka únavou, alebo jednoducho chcete okoreniť spoločný večer nečakaným milovaním. Práve týmto tipom je šepkanie. Ak sa chcete pokúsiť o navodenie rýchleho vzrušenia, stačí málo. Priložte svoje pery k jeho uchu a pomaly pošepkajte pár slov. Navyše sa k tomu všetkému pridáva aj jemná simulácia erotogénnych zón. Teplý dych na ušný lalôčik a môžete pridať aj stimuláciu perami. Z tejto kombinácie mužovi naskočí erekcia skôr, ako dopoviete rozvité súvetie.

Netreba sa opakovať

Šepotom môžete hovoriť mnoho pekných slov. Okrem obvyklých vecí ako milujem ťa a ľúbim ťa môžete spojiť slová aj do veršov. Prípadne povedať aj niečo viac pikantné, drzé. Erotický šepot s trochou guráže je ideálny aj na slová, ktoré sa spájajú s drsnejším sexom. Odtieňov, ktoré môže váš milostný život nadobudnúť pomocou šepkania je skutočne prakticky nevyčerpateľné množstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #vzťah po rokoch #manželia #atraktivita #šepkanie #príťažlivosť

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...