Jednoduchá hra, ktorá obnoví vášeň a lásku vo vzťahu

Na láskyplnom a dlhodobom vzťahu je potrebné pracovať. Nemusí to byť však drina plná kompromisov, odriekania a sebazaprenia. Skvelou možnosťou, ako opäť rozpútať vášeň, lásku a vzrušenie vo vzťahu, je vrátiť sa k tomu, čo fungovalo aj v mladosti. Hry pre dvoch.

30.06.2021 15:00
láska, manželstvo, dvojica Foto:
Čím viac rokov spolu, tým by mala byť väčšia miera dôvery medzi vami.
debata

Zahrajte sa na lepší vzťah

Partnerské hry boli často cestou k novému partnerovi. Pomocou spoločenských hier ste sa spoznávali, skúmali, mali odhaľovali ste svoje názory a postoje. Pri hre vadí nevadí dostali mnohí ľudia svoju prvú pusu. Sexuálna terapeutka Rachel Needle vidí v hre príležitosť, ako môžete svoj vzťah neustále vylepšovať, budovať a zapaľovať v ňom iskru. Jednou z hier je kladenie otázok. Večer pri víne skúste rozhovor, na konci ktorého budete do seba o niečo viac zamilovaní.

Povedz mi niečo, čo si nikomu predo mnou nepovedal

Možno sa budete čudovať, ale aj po desiatich rokoch sa nájdu malé tajomstvá, ktoré si môžete prezradiť. Čím viac rokov spolu, tým by mala byť väčšia miera dôvery medzi vami. A rátajú sa aj sny, predstavy a túžby.

Aká je tvoja najvzrušujúcejšia predstava so mnou?

Ideálne ak sa to spýtate na striedačku. A s trochou rumenca v lícach môžete vyložiť karty na stôl. Úprimne, otvorene, súdiť by ste sa nemali. Možno zistíte, že máte predstavy, ktoré dokážete zladiť a splniť si tak výnimočné erotické predstavy. A to váš vzťah posunie prakticky v každej rovine.

raňajky do postele, darček, prekvapenie, manželia, pár, mdž, valentín Čítajte aj Štyri veci, ktoré musíte vedieť o dlhodobých vzťahoch

Pri akej pesničke by si chcel mať sex?

Rachel Needle v tejto otázke vidí širší rozmer. Z hudby totiž viete z časti aj prečítať, či partner sníva o divokom sexe, jemnej romantike, niečom láskyplnom, alebo drsnejšom. Zároveň si môžete pieseň pustiť a pomaly si navzájom splniť predstavy. Nové songy neustále pribúdajú, takže túto otázku môžete mať pravidelne v repertoári hier.

Aký najkrajší spoločný sex si pamätáš?

Nikdy nie je zlé zaspomínať na dobré časy. Každá dvojica má milostné zážitky, ktoré sa jej pre krásnu rozkoš hlboko zapísali do pamäte. Tak prečo si ich nepripomenúť? Dokonca možno zistíte, že obaja vnímate iný erotický zážitok ako najlepší. Keď si ich dostatočne farbisto vyrozprávate, ste už len krok k tomu, aby ste si ich znovu prežili.

Čo máš na mne najradšej?

Hravé otázky, ktoré posunú vzťah dopredu nie sú len o iskre a vzrušení, ale aj o vzájomnej hodnote. Dozvedieť sa to, čo si na vás partner váži je príjemné. No má to aj iný efekt. Razom si uvedomíte, že toho druhého človeka pre jeho dobré vlastnosti skutočne milujete. Pomedzi všedné dni Rachel Needle radí presne takéto hravé chvíle, aby ste sa navzájom pochválili a uvedomili si, že môžete byť šťastní, že sa máte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #vzťah po rokoch #atraktivita #vzrušenie #dlhodobý vzťah #erotické fantázie

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...