5 tipov ako zachrániť naštrbený vzťah s partnerom

Môže sa to stať každému. Zrazu zistíte, že váš vzťah už dávno nie je taký, ako ste o ňom snívali. Dokonca ani taký, ako bol. Lenže darmo budete plakať nad rozliatym mliekom. Existuje našťastie päť dobrých spôsobov, ako opraviť naštrbený vzťah skôr, ako zistíte, že už je dobrý naozaj len na rozvodové papiere.

04.05.2021 11:00
sex, pár, vášeň, láska, hádka, problémy
Aj malé problémy je vhodné vymiesť spod koberca a upratať si v živote.
debata

Začnite sa spoločne smiať

Psychologička Randi Gunther si všimla, že mnoho párov, ktorým sa začne rúcať šťastný vzťah sa jeho vylepšením začnú príliš zaoberať. Aplikujú rôzne zmeny, systémy, rady do života a všetko ide od desiatich k piatim. Preto radí jednoduché pravidlo. Viac sa smejte. Zažite spoločne krásne a vtipné chvíle, smejte sa a zrazu sami zistíte, že nepotrebujete drahé terapie a s vašim vzťahom to bude lepšie a lepšie.

Nadchnite sa pre vášeň toho druhého

Častým dôvodom, prečo sa vzťahy narušia je, že počas neho si nájde každý iné záľuby. A keďže pre ne nie je rovnaké nadšenie, partneri nadobudnú pocit, že ten druhý ich nechápe a nepočúva. Randi Guntherp preto radí nájsť si niečo spoločné, čo bude pre vás oboch vášňou. Ak totiž nič také mať nebudete, len veľmi ťažko nájdete k sebe cestu v budúcnosti.

rozvod, súd, sudca, proces Čítajte aj Dôvody, pre ktoré sa ľudia rozvádzajú, sú rôzne! Ale tento vás zaručene rozosmeje

Zažehnáte konflikty

Nájdite príčiny, prečo sa najčastejšie hádate a doslova si vyčistite stôl. Randi Gunther preto hovorí, že aj malé problémy je vhodné vymiesť spod koberca a upratať si v živote. Ak vás prestanú škrieť drobnosti, budete sa spolu tešiť naplno.

Neriešte minulosť

Možno ste sa pohádali, spravili si krivdu, nemali dobré obdobie. Je to tak v každom vzťahu. Avšak Randi Gunther radí, ak chcete svoj vzťah zlepšiť, už sa nevracajte do minulosti. Vyriešte ju a zabudnite. Ak totiž v novej epizóde vzťahu začnete preberať nepríjemnú minulosť, nikdy nič nevylepšíte.

Zmeňte prúdenie negatívnej energie

Randi Gunther upozorňuje, že mnoho vzťahov nemá hromozvod negatívnej energie, ktorá sa v človeku nazbiera. Preto si zlosť často vybíjajú v domácnosti. zmeňte to. začnite zlý deň ventilovať športom, behom, tvorivosťou, upratovaním, akoukoľvek činnosťou. Zrazu sa vzťah akoby zázrakom bude zlepšovať. Stačí ho len nezaťahovať do negatívnych pocitov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah po rokoch #partnerské problémy #konflikt vo vzťahu #problémy vo vzťahu #spoločné aktivity

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...