Dôvody, pre ktoré sa ľudia rozvádzajú, sú rôzne! Ale tento vás zaručene rozosmeje

Manželia z izraelskej Haify sa rozvádzajú kvôli diviakom, ktoré začali chodiť na ich záhradu.

02.05.2021 06:00
debata

Nedokážu sa totiž zhodnúť na tom, ako vec riešiť, napísal denník The Jerusalem Post (JP). Pár spolu žije 17 rokov a muž nedávno poslal prostredníctvom právnika manželke list, v ktorom ju upozorňuje, že sa problému vyhýba a je jej jedno, že sa jej manžel kvôli diviakom prechádzajúcich sa po ich záhrade bojí o svoj život.

„Mám strach, že na mňa zaútočia. Už ľudí v meste napadli. Je to život ohrozujúca situácie,“ tvrdí manžel. Obvinil manželku, že zvieratá necháva voľne behať po pozemku. „Dovolí im prísť sem a kŕmi ich, to je naozaj divné,“ usudzuje muž.

Pozval profesionálov, aby prinútili zvieratá pozemok opustiť, ale manželka sa proti tomu postavila. Vyhlásila, že má tá diviaky rada a že keď manžel trvá na tom, aby odišli, nech odíde sám. A potom požiadala o rozvod.

JP píše, že Haifa priťahuje čoraz väčšie množstvo diviakov, ktoré sa držia v rodinných skupinách. Predtým sa obmedzovali na nočné pochôdzky, teraz je tieto párnokopytníkmi vidieť aj vo dne prehrabávať odpadky, desiť domáce zvieratá alebo blokovať cesty.

V severnom a strednom Izraeli diviakov pribúda a Haifa má prvenstvo v počte útokov týchto zvierat na ľudí. Vlani jedno z nich zranilo 48-ročnú ženu, ktorá bola na prechádzke v severnom Izraeli.

debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #rozvod

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...