Išlo z jeho strany len o zábavku? Aj vy si kladiete túto otázku?

Potom, čo vám dal náš "ideálny partner" náhle zbohom, si kladiete otázku - Naozaj mu išlo len o zábavku? Zrejme vám sám naznačoval, že žiaden vážny vzťah nehľadá, len vy ste to odmietali vidieť.

02.05.2021 13:00
pár, rande, večera, párty, muž a žena Foto:
Očaril vás? Aj vy jeho...na chvíľu.
debata

Zalovte v pamäti – počuli ste z jeho úst nasledujúce vety? Ak áno, dokonca často, tak si môžete odpovedať – je to tak, len sa s vami pohrával.

Nie som pripravený na vzťah

Ak vám muž vopred povie, že sa práve teraz nepokúša o stály vzťah, potom mu, prosím, verte! Nestrácajte čas a energiu tým, že ho presvedčíte, že vážny vzťah predsa len chce… S najväčšou pravdepodobnosťou ho nepresvedčíte. Ani sexom, ani vašou starostlivosťou či chutnými večerami u vás doma.

muž, žena, hádka, rozchod, kríza Čítajte viac Majú srdce z kameňa! Prečo sa to hovorí o týchto troch znameniach?

Mám za sebou ťažký rozchod

Tento prípad je o čosi zložitejší… Vyslovene síce nehovorí, že chce po vašom boku iba zabudnúť na svoju ex, ale zrejme to práve takto cíti. Ponúka vám perspektívu, že by sa síce niečo mohlo z vášho stretávania vyvinúť, ale on má prioritu inde – zabudnúť na to, čo sa mu nedávno stalo.

Stretneme sa u teba alebo u mňa?

Táto veta je kód pre „kde si dnes spolu užijeme?“. Ak sú vaše rande práve takéhoto druhu, naozaj mu ide o sex a mali by ste tomu veriť. Príjemné trávenie času bez zbytočných záväzkov. Je len na vás, či na to pristúpite alebo nie. Dúfate, že sa do vás zamiluje… Iste, stáva sa to, ale naozaj je to zriedkavý jav a radšej sa na to nespoliehajte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rande #partner

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...