Majú srdce z kameňa! Prečo sa to hovorí o týchto troch znameniach?

Na prvý, občas aj druhý pohľad sa nám niektorí ľudia môžu zdať ako málo citliví, chladní a bez empatie.

26.04.2021 07:00
muž, žena, hádka, rozchod, kríza Foto:
Nič s ním nepohne?
debata

Často však ide len o akúsi masku, pod ktorou sa zjavia celkom iné „osoby“. Ktoré znamenia sa môžu na prvý pohľad javiť ako celkom chladné, s kamenným srdcom?

Rak

Svoje pocity nevie rak presne vyjadriť. Toto znamenie zverokruhu si často necháva akúsi chladnú masku, pod ktorú sa dostane málokto. Jeho zdržanlivé a chladné správanie však neznamená, že city iných sú mu úplne ukradnuté. Hoci vyzerá, že je chladný a nad vecou, nie je to vždy pravda. Pre raka je len ťažké vstúpiť oboma nohami do vzťahov.

žena, notebook, kancelária, práca Čítajte viac Prejavy vďačnosti? Tieto znamenia zverokruhu nimi rozhodne neplytvajú

Lev

Lev sa javí ako pyšný a arogantný. Práve jeho arogantný prístup k ľuďom sa môže javiť ako chladný. Toto znamenie zverokruhu prikladá veľký význam hmotnému majetku a bohatstvu, rád sa predvádza, čo všetko má. Niekedy sa preto zdá, že pre leva je dôležitejšie bohatstvo ako priatelia, láska a rodina. Ak však niekto „prinúti“ leva, aby sa jeho srdce „roztopilo“, ukáže aj toto znamenie láskavosť a empatiu.

radosť, žena, kancelária Čítajte viac Bojovníci, ktorí sa nikdy nevzdávajú! Patríte medzi tieto znamenia?

Baran

Baran sa často javí ako sebecký a mysliaci iba na svoj vlastný prospech. Dokonca občas robí veľmi nepekné kroky, aby ostatným zamedzil plnenie ich snov či cieľov. Vidí najskôr všade len a len seba, chladne si razí cestu „cez mŕtvoly“. Aj baran sa však dokáže zmeniť, práve o to sa môže postarať láska – ak baran spozná človeka, do ktorého sa zamiluje, mení sa jeho zaslepenosť a stáva sa milujúcou a starostlivou osobou, ktorá si dokáže priznať aj svoje vlastné chyby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #city #empatia #znamenia zverokruhu

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...