Keď kolegov spojí práca: Tieto známe Slovenky našli chlapa v práci!

Je to prirodzené. Známe osobnosti inklinujú k sebe. Aj preto v Hollywoode vzniká toľko párov z rovnakej brandže. Slovensko však nie je výnimkou.

14.07.2017 16:30
debata

Pred mesiacom si áno pred oltárom povedala moderátorka Adela Banášová a jej televízny kolega Viktor Vincze. Aj niekoľko ďalších párov šoubiznisu však spája rovnaká či podobná profesia a časom ich spojila aj láska.

Adela Banášová a Viktor Vincze

Najznámejšia slovenská moderátorka má za sebou niekoľko vzťahov, ktoré vznikli pri práci. Moderovanie Superstar jej do života prinieslo súťažiaceho Tomáša Bezdedu, práca na Let's Dance zase tanečníka Petra Modrovského. Napokon to však bol televízny kolega Viktor Vincze, ktorého spoznala cez kamarátov, ktorý si získal jej srdce. Dvojica si povedala áno hneď dvakrát – 9. a 10. júna 2017 a nezastavil ich ani vekový rozdiel či pomerne krátke obdobie randenia. Moderátorka však vo veľkom rozhovore pre ženský magazín MiA, prílohu denníka Pravda, zdôvodnila jasne prečo. Čítať môžete tu.

Moderátorka Adela Vinczeová s manželom Viktorom... Foto: Dominik Stehnáč
Adela Vinczeová s manželom Viktorom Vinczem počas svadobného dňa. Moderátorka Adela Vinczeová s manželom Viktorom Vinczem počas svadobného dňa. Svadobné šaty jej zhotovila dizajnérka Michaela Ľuptáková.

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda

Patria azda medzi najznámejšie páry domáceho šoubiznisového priestoru. Moderátor televízneho spravodajstva a jeho manželka, ktorá sa kedysi ostro púšťala do politikov vo vlastnej diskusnej relácii, sa spoznali práve na pôde domovskej televízie. Ich vzťah dlho nebol oficiálne spečatený, dvojica žila „nadivoko“ až do roku 2015. V tom roku v októbri si povedali áno. Spolu sú rodičmi dvoch synov – Adama a Leonarda. Švajda má pritom ešte ďalších dvoch chlapcov z predchádzajúceho manželstva.

Televízna moderátorka Zlatica Puškárová a jej... Foto: SITA, Jozef Jakubčo
Zlatica Puškárová a jej manžel - moderátor Patrik Švajda Televízna moderátorka Zlatica Puškárová a jej manžel - moderátor Patrik Švajda na archívnom zábere.

Dara Rolins a Rytmus

Manželské áno si zatiaľ nepovedali, ale pár tvoria už pár rokov – presne od roku 2011. Najznámejší slovenský raper a pravdepodobne aj najúspešnejšia slovenská speváčka po Marike Gombitovej sa dali dokopy pri fotení pre známu športovú módnu značku. Už predtým spolupracovali hudobne a navzájom sa poznali. Najprv to bolo klasické kamarátstvo z brandže, ktoré následne prerástlo do lásky. Hoci rodáčka z Bratislavy oslávila už 44. narodeniny, údajne sa nebráni myšlienke na vlastného potomka s vychyteným raperom. Zo vzťahu s hudobníkom Matějom Homolom má dcéru Lauru. Štyridsaťročný Rytmus zatiaľ vlastného potomka nemá.

zväčšiť Raper Patrik Rytmus Vrbovský a jeho životná... Foto: SITA
Raper Patrik Rytmus Vrbovský a jeho životná partnerka - speváčka Dara Rolins. Raper Patrik Rytmus Vrbovský a jeho životná partnerka - speváčka Dara Rolins.

Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta

Jedna zo stabilných hereckých dvojíc tvorí pár už vyše štrnásť rokov a za celý ten čas nezamierili k oltáru. „Znie to síce ako klišé, ale papier nie je pre mňa dôležitý. Máme dcéru, baví nás spolu tráviť čas, neuvažujeme o tom, že by každý išiel sám na dovolenku. Vieme sa spolu aj nudiť, nehovoriť, tak neviem, či na to treba mať nejaký doklad,“ vyhlásila pred časom v rozhovore pre Plus 1 deň pôvabná Mičkovicová, ktorá 25. júna oslávila rovnú päťdesiatku. Jej životný partner a kolega z dosiek Slovenského národného divadla je od nej o deväť rokov mladší. Vekový rozdiel však medzi nimi vníma len málokto. Brunetka totiž vyzerá stále tak, akoby sa jej vek vôbec netýkal.

Herečka Henrieta Mičkovicová a jej životný... Foto: Profimedia
Herečka Henrieta Mičkovicová a jej životný partner Alexander Bárta. Herečka Henrieta Mičkovicová a jej životný partner Alexander Bárta.

Mária Čírová a Maroš Kachút

Hudba spája, zvykne sa hovoriť. A v prípade mladej Trnavčanky a známeho hudobníka a producenta to platilo aj v súkromí. Čírová, víťazka dnes už zaniknutej autorskej speváckej súťaže Coca-Cola Popstar, sa dala dohromady s Kachútom v čase príprav svojej debutovej nahrávky. Ona mala len 19 rokov a on o štrnásť viac. Proti výraznému vekovému rozdielu mali vraj námietky rodičia oboch partnerov. Zvykli si. Možno aj preto, že interpretka hitov Búrka, Unikát či Chýbaš veľmi skoro porodila syna Huga. K nemu následne pribudla aj dcérka Zoe a štvorčlenná rodinka je spolu dodnes.

Speváčka Mária Čírová a jej životný partner... Foto: Universal Music
Speváčka Mária Čírová a jej životný partner Marián Kachút. Speváčka Mária Čírová a jej životný partner Marián Kachút.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #pár #Mária Čírová #Henrieta Mičkovicová #Zlatica Puškárová #ženský magazín MiA #známa osobnosť

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...