O dcérke hovorí málo, teraz spravila výnimku. Ako supermodelka Hadid zvláda rozdelenú rodičovskú starostlivosť?

Jej dcérka onedlho oslávi tretie narodeniny. V rodičovskej starostlivosti je však na striedačku. Topmodelka Gigi Hadid sa s jej otcom rozišla.

12.09.2023 09:22
Gigi Hadid Foto: ,
Topmodelka Gigi Hadid v kreácii Ferragamo.
debata

Reč je, samozrejme, o spevákovi Zaynovi Malikovi, ktorý mal od rodiny odísť po konflikte so svojou svokrou Yolandou Hadidovou. Špekulovalo sa dokonca o fyzickom útoku, ale táto verzia sa nikdy oficiálne nepotvrdila. Jedno je však isté – jedna z najslávnejších modeliek súčasnosti je momentálne single mama.

Podnikateľka a megastar Kylie Jenner v kreácii Jean Paul Gaultier. Čítajte viac Potvrdené! Slávna Kylie Jenner randí s miláčikom ženského publika. Prezradili ich vášnivé bozky a táto fotka

O dcérke Khai hovorí málo, no tentoraz predsa len spravila výnimku. Prekvapila nežnými slovami mamy o svojej ratolesti. „Chystáme sa spolu. Vždy ma pozoruje, keď si čistím zuby, vyčistí si ich so mnou a teraz už by chcela, aby som jej požičala môj krém na tvár. Je to strasne zlaté,“ komentovala slávna mama. Dodala tiež, že s dcérkou často spolu tancujú a celkovo je z nej nadšená. Asi ako každá mama zo svojho dieťaťa. „Je to génius, hovorím si často,“ poznamenala s humorom topmodelka.

Topmodelka Imaan Hammam na akcii značky...
Modelka Lila Grace Moss sa tiež objavila na...
+21Herečka AnnaSophia Robb na podujatí Victoria's...

V rozhovore pre portál Net-a-porter.com sa nedávno blondínka rozhovorila aj na margo rodičovstva. Pričom vôbec prvýkrát za posledné roky (a od údajnej kauzy) spomenula aj svojho expartnera. V kontexte toho, že si navzájom delia starostlivosť o dcérku Khai.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid)

„Myslím si, že keď ste rodič, musíte mať jasný zámer a plán. Pretože teraz mám v podstate polovicu času z toho, čo som mala predtým. Pracujem vtedy, keď je moja dcéra s jej otcom a to je aj čas, ktorý mám pre seba,“ uviedla v rozhovore Gigi Hadid.

zväčšiť Topmodelka Gigi Hadid v kreácii Zac Posen na... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Gigi Hadid Topmodelka Gigi Hadid v kreácii Zac Posen na premiére filmu Firebrand.

Aj to je podľa nej dôvod, že si vyberá pracovné príležitosti, ktoré ju napĺňajú a nechce strácať čas s takými, ktoré by boli len do počtu.

zara5995 Čítajte viac Na túto tašku stále nie je neskoro. Kričí z nej leto aj špičkový štýl: Skúste to podľa Gigi Hadidovej

V stredu večer sa blondínka objavila na evente značky Victoria's Secret v New Yorku, kam dorazila v žltých šatách Ferragamo. Ako bývalá tvár značky nemohla na akcii plnej celebrít a krásnych žien chýbať. Viac si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Zayn Malik #rodičovstvo #Gigi Hadid

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...