Na túto tašku stále nie je neskoro. Kričí z nej leto aj špičkový štýl: Skúste to podľa Gigi Hadidovej

Objavila sa na letisku a okamžite upútala pozornosť. Nielen preto, že je slávnou modelkou. Gigi Hadid je aj ikonou štýlu.

04.08.2023 12:00
debata
zväčšiť Topmodelka Gigi Hadid na zábere po prílete do... Foto: TheImageDirect.com / ipa-agency via PRADA
Gigi Hadid Topmodelka Gigi Hadid na zábere po prílete do USA z Virgin Islands. Jej pletená kabelka Prada okamžite upútala pozornosť.

Tentoraz si v kombinácii džínsov zo second-handu, obľúbených tenisiek Converse a topu nad pupok najviac pozornosti vyslúžila taška. Ani niet divu, ekonomicky relatívne dostupný odevný mix doplnila Gigi Hadid značkovou pletenou letnou maxitaškou Prada.

Ako bývalá tvár módneho domu sa s kúskami Prada objavuje so železnou pravidelnosťou a celkom pravdepodobne za ne neplatí. To však nie je pointa. Tá spočíva vo fakte, že pletené tašky – či už je reč o bavlnenom alebo syntetickom materiáli, lyku, slame alebo háčkovaných špagátikoch látky – je to trend a voľba, ktorú si toto leto (a všetky nasledujúce) pýta.

Princezná Charlene z Monaka Čítajte viac Účes tohto leta si pýta nožnice a trochu odvahy, odmena? Budete štýlová ako hviezda Oppenheimera či monacká princezná

Či už sa rozhodnete pre značkový luxus, alebo siahnete po lacnejších verziách – dobrá správa je, že pletené letné tašky, či už v tvare shopperov, tote bag, batôžkov alebo maxi nákupných tašiek – sa budú nosiť roky. Je to teda dobrá investícia. Inšpirujte sa v galérii.

Háčkovaná letná kabelka Oysho, predáva sa za...
Kabelka Karl Lagerfeld, pôvodná cena 279,95...
+10Fuksiová plastová kabelka Deichmann, predáva sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kabelka #taška #Prada #Gigi Hadid

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...