Aký univerzálny pomocník! Pri čom všetkom sa zíde obyčajný priehľadný lak na nechty?

Ochráni bižutériu, pomôže s rozstrapkanými šnúrkami na topánkach - tu sú tipy, kedy siahnuť po priehľadnom laku na nechty.

10.03.2022 11:00
lak, lakovanie, nechty Foto:
Priehľadný lak ako skvelý pomocník.
debata

Gombíky budú držať pevnejšie

Aby sa gombíky na sakách či kardigánoch rýchlo neuvoľnili, môže pomôcť priehľadný lak na nechty. Naneste ho na nite, čím docielite, že zostanú pevné a gombíky neodpadnú.

„Očko“ na silónových pančuškách

Tento trik je takisto jednoduchý a dokáže pomôcť. Ak sa vám na silónkach „pustí očko“, v závislosti od toho, kde sa objavilo, ešte môžete pančušky zachrániť. Priehľadný lak neneste okolo očka, nechajte zaschnúť a hotovo – „očko“ sa nebude zväčšovať.

tulipán Čítajte viac Pri kúpe tulipánov venujte pozornosť zvláštnemu detailu! Vo váze vám potom vydržia dlhšie

Predĺži životnosť obľúbenej bižutérie

Či ide o náhrdelník, prstene, náramky alebo náušnice – bižutéria sa častým nosením opotrebuje a môže na pokožke zanechávať farbu a následne už nevyzerá náš obľúbený kúsok pekne. Tenká vrstva laku natretého okolo šperku môže zaistiť, že z bižutérie sa budete tešiť dlhšie a predídete zmene farby.

vajcia, praženica, omeleta, vajce Čítajte viac Ako pripraviť dokonalú praženicu či trik s papierom na pečenie! Tieto tipy do kuchyne v roku 2021 bodovali najviac

Pomoc so šnúrkami na topánkach

Občas sa šnúrky na topánkach dokážu na koncoch rozstrapkať a následne sa ťažšie zaväzujú, takisto nevyzerajú dobre. Opäť môže pomôcť lak na nechty. Ak sa nanesie po celých koncoch, drží nite pohromade a chráni ich pred rozstrapkaním.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lak na nechty #pomoc v domácnosti

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...