Párty pri bazéne už volá! Čím očaríte a na čo treba myslieť?

Žúrovanie v plavkách pri bazéne s osviežujúcim drinkom v ruke? Skvelé... Ak sa navyše už rozpaľuje gril a stôl ponúka pohľad nielen na jedlo, ale aj na farebné letné prestieranie, je doslova povinnosťou užívať si každý okamih s priateľmi.

27.06.2021 07:00
bazén, párty, leto Foto:
Párty pri bazéne k letu patrí!
debata

Mnohí z nás sa už tešia na dlhé letné dni strávené s blízkymi pri bazéne. Leto je však zároveň aj obdobím zábavy, tak prečo obe tieto aktivity nespojiť a neusporiadať rodinnú oslavu, spojenú so šantením v bazéne? Skok do vody ale poteší aj po večernej grilovačke s priateľmi, čo poviete?

zväčšiť Záhradný nábytok, Westwingnow.sk
záhrada Záhradný nábytok, Westwingnow.sk

Na poriadnu letnú párty sa však treba pripraviť. Myslieť by sme preto mali nielen na dostatok dobrého jedla a pitia. Všetko treba na čomsi servírovať a takisto doplnky na stôl sa môžu niesť v duchu „zúriaceho“ leta. Na servírovanie grilovaných pokrmov môžete použiť aj elegantnejší porcelánový servis, ktorý neskôr prakticky využijete aj na servírovanie bežných jedál. Netreba zabúdať ani na malých návštevníkov párty, ktorých potešíte zmrzlinou či nanukom, kľudne aj tými „domácimi“. Recept na domácu zmrzlinu podľa Jamieho Olivera nájdete tu.

Poháre v tvare ovocia, KIK.
Osuška s motívom melónu, westwingnow.sk
+6Gril Remundi, Bonami.sk

Párty pri bazéne sa nezaobíde bez plaviek. Ak túžite po komplimentoch zo strany hostí, potom je dôležitý aj ich správny výber podľa typu vašej postavy. Ak napríklad patríte k ženám typu „hruška“ (úzke ramená, výrazné boky, širšie stehná), voľte nápadný vrchný diel, menej nápadný spodný. Také plavky odvedú pozornosť od silnejších stehien a podčiarknu útle ramená. Ak sa spoznávate skôr v type „jablko“ (väčšie bruško, širší trup, nie veľmi výrazný pás) – vyberte si plavky s vyšším pásom. A čo útle ženy typu „pravítko“? Odpoveď je jasná – bokové nohavičky a vystužený vrchný diel.

zväčšiť Párty pri bazéne si žiada aj plavky, vyberajte...
plavky Párty pri bazéne si žiada aj plavky, vyberajte správne, podľa vášho typu postavy, Triola

Slnečné lúče sú pri bazéne ešte o čosi intenzívnejšie – na pleti sú síce balzamom pre dušu, no je veľmi dôležité myslieť na patričnú ochranu a vybrať si účinnú starostlivosť v podobe opaľovacieho krému s vysokým faktorom. Zdravá a pestovaná pleť špeciálne líčenie pri bazéne nepotrebuje, celkom sa vzdať mejkapu však nemusíte – počas horúcich dní celkom postačí riasenka, lícenka a jemný lesk či rúž. Bodkou za vašou párty prípravou môže byť príjemná letná vôňa.

zväčšiť Aj taktýmto príjemným posedením sa môže skončiť...
glilovačka Aj taktýmto príjemným posedením sa môže skončiť vaša bazénová párty, Lights4fun via PRshots

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #párty #prestieranie #letná party #žúrovanie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...