Pracuje na plný úväzok, zahrala si vo filme a tiež... toto ste o oslávenkyni princeznej Beatrice ani netušili

Patrí medzi medializované členky britskej kráľovskej rodiny a nevynecháva väčšinu podujatí, ktoré jej predpisuje jej postavenie v rámci britskej monarchie. Popri tom však princezná Beatrice stíha všeličo ďalšie.

08.08.2023 17:30
Britská princezná Beatrice Foto: ,
Britská princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli Mozzi na zábere z dostihov v anglickom Ascote.
debata

Staršia z dvoch dcér britského princa Andrewa a vojvodkyne Sarah Fergusonovej sa narodila 8. augusta 1988 a oslavuje pol jubileum. Ako 35-ročná dáma s typicky ryšavými vlasmi a nákazlivým úsmevom je už niekoľko rokov vydatá za podnikateľa Edoarda Mapelli Mozziho. Spoločne vychovávajú dcérku Siennu aj syna Christophera, ktorý pochádza ešte z Mozziho predchádzahúceho vzťahu. Okrem týchto známych faktov sa však britská princezná spája aj s vecami, o ktorých ste možno ani netušili.

Alessandra de Osma Čítajte viac Najkrajšia európska princezná sa vyzliekla do plaviek, internet okamžite ožil: Ona nosí decentný luxus a čo ďalšie dámy z kráľovského dvora?

Magazín Hello! si pri príležitosti Beatriciných narodenín zaspomínal aj na udalosti či momenty, ktoré už tak trochu zapadli prachom. Jedným z nich je napríklad fakt, že Beatrice sa vo svojom živote vždy snažila čo najviac zapadnúť medzi bežnú britskú populáciu a odmietala výnimky a výhody.

Britská princezná Beatrice a jej manžel Edoardo...
Princezná Beatrice si na korunováciu obliekla...
+7Princezná Beatrice (vpravo) a princezná Eugenie...

Počas svojho štúdia napríklad bývala na internáte namiesto toho, aby bola ubytovaná v súkromí St. James Palace. Po ukončení štúdia sa venovala niekoľkým stážam, medzi inými sa zamestnala ako stážistka v štúdiách Sony Pictures.

zväčšiť Princezná Beatrice si na korunováciu obliekla... Foto: Profimedia
774188694 Princezná Beatrice si na korunováciu obliekla model Beulah London.

Beatrice je tiež jednou z mála členiek rodiny, ktorá pracuje na plný úväzok. Jej zamestnávateľom je technologická spoločnosť Afiniti, v ktorej pôsobí ako viceprezidentka pre strategické partnerstvá a cestuje po celom svete, aby zastupovala firmu na rozličných rokovaniach.

Princezná Charlene z Monaka Čítajte viac Účes tohto leta si pýta nožnice a trochu odvahy, odmena? Budete štýlová ako hviezda Oppenheimera či monacká princezná

Medzi tie „zaujímavejšie“ pikošky v prípade princeznej Beatrice patrí napríklad aj to, že účinkovala v hollywoodskom filme Mladá Victoria (Young Victoria) o kráľovnej Viktórii. Dostala tam len epizódnu roličku.

Beatrice je tiež prvou členkou britskej kráľovskej rodiny, ktorá sa zúčastnila a odbehla londýnsky maratón.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zamestnanie #oslava #princezná Beatrice #jubileá hviezd

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...