Najkrajšia európska princezná sa vyzliekla do plaviek, internet okamžite ožil: Ona nosí decentný luxus a čo ďalšie dámy z kráľovského dvora?

Médiá ju zvyknú nazývať aj najkrajšou európskou princeznou. Hoci sa neradí medzi najmedializovanejšie členky šľachtických rodín, pozornosť si zabezpečiť vie. Aj početnú fanúšikovskú základňu.

01.08.2023 00:00
Alessandra de Osma Foto:
Alessandra de Osma na prehliadke Christian Dior Haute Couture v júli 2022 v Paríži.
debata (2)

Alessandra De Osma, manželka princa Christiana Hanoverského, sa len pred pár dňami pochválila na sociálnej sieti momentkou z pláže. Samozrejme, vyzlečená do plaviek. Zatiaľ čo svet ovládol trend miniatúrnych bikín, a špeciálne tanga nohavičiek, ktoré nosia ženy bez ohľadu na vek či tvary, v prípade Osmy žiadne prehnané odhaľovanie nečakajte.

Alessandra de Osma Čítajte viac Jej pôvab berie dych! Krajšiu princeznú v Európe sotva nájdete, táto brunetka je manželkou...

Tridsaťštyriročná rodáčka z Peru, ktorá pochádza z bohatej a vysokopostavenej rodiny, je fanúšičkou jednodielnych modelov s nápadom, no decentným, priam dievčenským strihom. Jej prúžkovaný model v žlto-bielej kombinácii okamžite vyvolal otázky zvedavých sledovateliek, ktoré túžili poznať, akú značku vlastne pôvabná rodáčka z Peru nosí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sassa (@sassadeo)

Ide o menej známu, no veľmi trendovú značku Moré Noir, ktorej plavky a bikiny sa s úspechom predávajú v USA aj Európe a ponúkajú ich rozličné predajné platformy s luxusnou módou. Cena modelu tiež nepatrí k najnižším (predávajú sa za 280 eur), užívateľky si však pochvaľujú, že modely od Moré Noir nie sú na jednu sezónu, ale nosiť ich môžete dlho.

Lady Victoria Hervey na zábere z Miami v...
Dánska korunná princezná Mary si užívala deň na...
+7Nórska korunná princezná Mette-Marit na zábere...

Princezná Sassa De Osma má pritom k móde blízko – okrem toho, že sa istý čas realizovala aj ako modelka, je momentálne tiež podnikateľkou s vlastnou značkou Moi & Sass. A aké plážové modely nosia ďalšie členky kráľovských rodín? Aktuálne aj archívne zábery nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #plavky #princezná #Alessandra De Osma

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....